Gestión Discrecional de Carteras

A CaixaBank oferim diverses solucions de gestió discrecional amb dues gammes diferenciades: Gamma Smart, formada per les carteres Smart Money  i Smart Allocation i la Gamma Master

  • Gama Smart: té per objectiu obtenir una rendibilitat molt similar a un índex de la manera més eficient possible. Implica assumir que no és fàcil superar el mercat de manera continuada i adopta com a estratègia bàsica rebaixar els costos de gestió al màxim.
  • Gama Master: carteres de gestió activa que busquen batre els índexs a través de la selecció de valors per a cada classe d’actiu. Els gestors decideixen la composició de la cartera en funció del mandat i de l’objectiu marcat.

Smart Money

Smart Money

Ruta en tren

Una ruta en tren, directa i eficient, perquè és una gestió automatitzada molt lligada als índexs, sense canvis tàctics i a baix cost.

Inversió

Més informació

Smart Allocation

Smart Allocation

Ruta en cotxe amb navegador

Una ruta en cotxe amb navegador avançat que fa servir informació en temps real per modificar la ruta en funció del trànsit. Les carteres Smart Allocation fan servir un model quantitatiu per fer un control del risc i modificar la seva composició en renda variable.

Inversió

Més informació

Carteras Master

Carteras Master

Ruta amb un copilot

Una ruta acompanyat de copilots experts, que combina l’assessorament de les millors gestores internacionals amb la gestió de CaixaBank Asset Management.

Inversió

Més informació

El valor de la inversió en els instruments en els quals inverteixen les carteres pot estar subjecte a fluctuacions de mercat, i hi ha la possibilitat que es produeixin pèrdues en el capital invertit. Rendibilitats o costos passats no suposen drets per al futur. Les inversions descrites poden comportar, entre d’altres, un risc de mercat de renda variable, de tipus d’interès, com també de concentració geogràfica o sectorial.

El teu Test de Cartera ha caducat? Renova'l amb aquests senzills passos