Gestión Discrecional de Carteras

A CaixaBank oferim diverses solucions de gestió discrecional amb dues gammes diferenciades: Gamma Smart, formada per les carteres Smart Money  i Smart Allocation i la Gamma Master

  • Gamma Smart: té per objectiu obtenir una rendibilitat molt similar a un índex de la manera més eficient possible. Implica assumir que no és fàcil superar el mercat de manera continuada i adopta com a estratègia bàsica rebaixar els costos de gestió al màxim.
  • Gamma Master: carteres de gestió activa que busquen batre els índexs a través de la selecció de valors per a cada classe d’actiu. Els gestors decideixen la composició de la cartera en funció del mandat i de l’objectiu marcat.

Smart Money

Smart Money

Ruta amb tren

Una ruta amb tren, directa i eficient, perquè és una gestió automatitzada molt lligada als índexs, sense canvis tàctics i a baix cost.

Inversió mínima

Per saber-ne més

Smart Allocation

Smart Allocation

Ruta amb cotxe amb navegador

Una ruta amb cotxe amb navegador avançat que utilitza informació en temps real per modificar la ruta en funció del trànsit. Les carteres Smart Allocation utilitzen un model quantitatiu per ajustar l'exposició de renda variable de la cartera.

Inversió mínima

Per saber-ne més

Carteres Master

Carteres Màster

Ruta al costat d'un copilot

Una ruta amb copilots qualificats, que combina l'assessorament de gestores internacionals expertes amb la gestió de CaixaBank Asset Management.

Inversió mínima

Per saber-ne més

El valor de la inversió en els instruments en els quals inverteixen les carteres pot estar subjecte a fluctuacions de mercat, i hi ha la possibilitat que es produeixin pèrdues en el capital invertit. Rendibilitats o costos passats no suposen drets per al futur. Les inversions descrites poden comportar, entre d’altres, un risc de mercat de renda variable, de tipus d’interès, com també de concentració geogràfica o sectorial.

El preu no té en compte els costos i despeses corresponents als fons subjacents. Aquests estan implícits en la valoració diària dels fons d'inversió.

El teu Test de Cartera ha caducat? Renova'l amb aquests senzills passos