Amb la Visa Or A mida, exclusiva per a clients de Banca Premier, pots gaudir d'una targeta que s'adapta al teu estil de vida.
Et convidem a conèixer els avantatges associats a la targeta.

Pagament flexible

Paga les teves compres a final de mes, en un únic pagament. També pots pagar les compres a terminis.

Assegurança d'accidents1

Cobertura de fins a 600.000 € per al titular de la targeta i l'acompanyant quan els imports dels bitllets de transport (tren, avió i vaixell) o el servei de cotxe de lloguer s'hagin pagat amb aquesta targeta.

Assegurança d'assistència en viatge

Cobreix els imprevistos en viatges, com ara la pèrdua o demora d'equipatge o de connexions aèries, així com les despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i d'hospitalització.

Seguretat contra el frau i el robatori de la targeta

Compres amb seguretat garantida. En comprar amb la targeta, gaudiràs de la seguretat de CaixaBankProtect®2.

Contactless3

Compres més ràpides amb la tecnologia contactless.

CaixaBank Pay

La nova app de CaixaBank que et permet gestionar les teves targetes i pagar amb el mòbil. Descarrega-te-la a la nostra CaixaBank Mobile Store.

Més de 9.600 caixers

Consulta el saldo o reintegra diners als més de 9.600 caixers de la xarxa de CaixaBank.

Serveis de valor afegit

Visa oro
  • Targeta Priority Pass: sol·licita la teva targeta gratuïta, personal i intransferible, que permet l'accés a les més de 1.000 sales VIP dels aeroports de tot el món. Inclou 2 accessos gratuïts a l'any. La resta d'accessos, a només 24 €/accés.
  • Life Experiences4: un programa d'experiències d'alt nivell, de tipus cultural, esportiu i d'oci, reservat per als titulars de la Visa Or A mida. Sempre que vulguis tindràs un agent de viatges a disposició que organitzi i doni forma als teus projectes. Més informació al 902 197 651 o a info@lifeexperiences.es.
  • Concierge: servei d'assistència personal 24 hores per tenir cura de cada detall al màxim: organitzar viatges, reservar hotels, vols o restaurants, i fins i tot gestionar els encàrrecs que necessitis. Tot, de manera totalment gratuïta. Més informació al 902 197 651 o a info@lifeexperiences.es.