BusinessBank és un nou servei de CaixaBank especialitzat en petites empreses, emprenedors i empresaris, amb què compartim una actitud emprenedora i una mirada innovadora i apassionada que detecta i persegueix les oportunitats. Amb BusinessBank ha nascut una nova manera de relacionar-se, molt més pròxima i humana, que té com a objectiu ajudar els nostres clients a fer realitat els seus projectes i acompanyar-los en tot el seu camí cap a l'èxit.

Benvingut a una nova forma de veure el seu banc.

Centres & Web BusinessBank 

CaixaBank presenta els centres BusinessBank, les noves oficines especialitzades en petites empreses, emprenedors i empresaris que ofereixen un espai pensat per compartir idees, orientar els nostres clients i acostar-nos a les seves inquietuds i necessitats. Cadascun dels nostres centres especialitzats disposarà d'espais diàfans i transparents que afavoreixen un tracte pròxim, juntament amb despatxos que faciliten el coworking amb el client i que estan dotats amb les tecnologies més avançades.

D'aquesta manera es potencia un model de relació basat en la digitalització i la confiança. Aquesta xarxa de centres també disposa d'una exposició física  Per agilitzar la relació, posem a la seva disposició una pàgina web multifuncional amb contingut específic per a la seva empresa. A través del nostre web BusinessBank, podrà:

  • Trobar fàcilment tota la informació que necessiti sobre els productes i serveis de BusinessBank.
  • Contactar amb el seu gestor BusinessBank.
  • Sol·licitar la ubicació i disponibilitat de centres BusinessBank.
  • Tenir accés a tota l'operativa comercial de BusinessBank.

Gestors & Solucions BusinessBank

Les petites empreses, emprenedors i empresaris disposaran d'un gestor BusinessBank, un professional especialitzat en empreses que l'acompanyarà i l'aconsellarà en tot el cicle de vida de cadascun dels negocis i a qui podrà trobar als nostres centres BusinessBank o a la nostra xarxa d'oficines retail. També podrà comunicar-se en línia amb el seu gestor a través del Mur d'Empreses de banca digital CaixaBankNow.

Què li aportarà el nostre gestor BusinessBank?

  • Confiança
  • Professionalitat
  • Orientació
  • Acompanyament

També s'ha creat una nova oferta de productes i serveis pensada exclusivament per a emprenedors, empresaris i petites empreses.