Amb l’I-Crèdit documentari d’exportació, disposaràs dels teus crèdits en línia a través de la banca digital CaixaBankNow en el mateix moment en què els rebem a CaixaBank, i així guanyaràs temps i eficiència en la gestió i el cobrament de les teves exportacions.

Avantatges

CaixaBankNow t’ofereix aquests serveis:

  • No hauràs d’esperar a rebre físicament l’avís habitual d’obertura, sinó que podràs veure immediatament el condicionat del crèdit (missatge SWIFT), amb la qual cosa guanyaràs temps i anticiparàs els teus moviments logístics.
  • Podràs consultar els moviments posteriors de la teva operació (imatges dels documents escanejats, finançament, cobrament, etc.).
  • Gaudiràs d’una gran amplitud horària, ja que no dependràs de l’horari d’oficines per veure si has rebut el crèdit o en quina situació es troba l’operació en cada moment.
  • Pots veure si els teus documents són conformes i donar instruccions a l’oficina en cas de discrepàncies (substituir els documents, enviar-los amb discrepàncies o sol·licitar al banc emissor l’acceptació prèvia a l’enviament).

NRI 17103-2018-5555