L’economia del demà s’està construint ara mateix amb empreses valentes que fan servir la innovació i la tecnologia per créixer ràpidament.

A CaixaBank DayOne adaptem la nostra oferta de productes i serveis a cada etapa de les companyies i dels seus inversors.

Què és DayOne?

DayOne és el servei de banca especialitzat de CaixaBank creat per donar suport, desenvolupar i acompanyar totes les empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, que duen a terme activitats de valor afegit i es financen principalment amb fons propis.

Un servei de banca especialitzat

Per a empreses tecnològiques

Amb desenvolupament de producte propi i propietat intel·lectual, principalment en els àmbits de les ciències de la vida i del hardware.

Per a empreses innovadores

Amb model de negoci escalable i àmbit d’actuació global, principalment empreses digitals i de software.

Per a inversors

Amb focus en empreses en etapes inicials, principalment, Business Angels, Venture Capital i Corporates.

Una nova relació amb l’ecosistema emprenedor

DayOne és el servei que innova la manera de relacionar-se amb tots els agents que formen l’ecosistema de les start-ups, scale-ups i els seus inversors, i ho fa acostant-se a les seves inquietuds, dinàmiques, necessitats i velocitat de desenvolupament.

Tot això, amb el suport de 5 elements clau que s’han desenvolupat per donar un servei adaptat a aquest segment.

Financial consultants

La creativitat i el ràpid creixement global d’aquestes companyies fan que les seves necessitats financeres siguin complexes. Els consultors financers de DayOne coneixen la realitat de la indústria i acompanyen els clients en les diverses etapes de creixement.

Specialised solutions

Construïm, internament o mitjançant acords amb terceres empreses, nous productes i serveis financers adequats a les necessitats dels agents de l'ecosistema. Disposem d'especialistes online exclusius en comerç exterior, tresoreria i finançament a curt i llarg termini. També tenim equips especialitzats en gestió patrimonial i tributària, banca d'inversió, M&A i fundraising, i altres propostes de valor verticalitzades per a companyies, els seus fundadors, Venture Capital i inversors en tecnologia. A més, oferim serveis que faciliten l'atracció de talent nacional i internacional en aquestes companyies. Desenvolupem nous avantatges no financers a través de CaixaBankNow.

Global network

Desenvolupem relacions amb els agents i stakeholders principals en els diversos hubs d’innovació del món. Acompanyem els clients i els hi facilitem l’accés en el seu desenvolupament global.

Dayonehub

Els centres DayOne volen ser un punt de trobada (Barcelona, Madrid, València, Bilbao, Màlaga, Múrcia i Saragossa) del talent i el capital. A través d’actes de petit format i amb accés per invitació, connectem de manera periòdica els nostres clients amb partners de valor afegit.

Entrepreneurship Programs

Fomentem l'actitud emprenedora de base tecnològica amb els Premis EmprènXXI i iniciatives vinculades com els DayOne Innovation Summits, DayOne Open Innovation Programs, Investor’s Day i AlumniXXI, la comunitat de les empreses guanyadores durant tota la història dels premis.

Per a més informació, visita el blog de DayOne https://dayonecaixabank.es/