Facilitem la liquiditat que necessites mitjançant préstecs preconcedits

Posem a disposició dels comerços préstecs preconcebuts per a pal·liar els efectes que pugui tenir la situació actual en el flux de caixa. Les nostres empreses podran formalitzar operacions de circulant, segons les seves necessitats, per un termini de fins a 24 mesos amb tramitació immediata.

Posem a la teva disposició les noves línies de finançament ICO*

Amb més de 2.500 gestors especialistes que t'ajuden a tramitar la sol·licitud de les noves línies de finançament habilitades pel Govern per a donar resposta a la necessitat excepcional de finançament.

Més informació

Adaptem les condicions de prestació del servei de TPV** a les circumstàncies personals dels nostres clients.

T'oferim solucions e-commerce perquè puguis continuar treballant mitjançant canals de venda online

Gràcies a les noves eines podràs vendre online a través de les teves xarxes socials, sense necessitat de tenir una pàgina web. També podràs incrementar el teu impacte en el mercat, aconseguir més difusió i guanyar consumidors potencials que faran créixer el teu negoci.

 

 

Més informació

Facilitem la teva operativa través de CaixaBank Now i millorem les condicions del seu dia a dia.

CaixaBankNow: Un servei que engloba tota la innovació i et permet gestionar la teva economia personal i professional de forma més fàcil i immediata a través dels canals digitals de l'entitat. Des de Now pots accedir a Commerce Analytics, el servei gratuït disponible perquè els clients de CaixaBank amb TPV** puguin descobrir el potencial del seu negoci, o a Quipu, la plataforma per a optimitzar la gestió del teu negoci centralitzant les teves factures, pressupostos i despeses en temps real en CaixaBankNow.

 

 

Accedir a CaixaBank Now