#AMBELSNOSTRESCOMERÇOS

PayGold permet que el teu comerç generi sol·licituds de pagament per correu electrònic o SMS 


Aquesta eina permet que el teu comerç cobri als teus clients de forma no presencial i sense necessitat de disposar d'un TPV Virtual, enviant un correu electrònic o SMS al teu client amb un enllaç per fer el pagament amb targeta, de manera segura i fàcil.

  • Seguretat: es tracta d'un sistema molt fiable, amb el qual se sol·licitarà la clau de confirmació als teus clients amb l'objectiu de minimitzar el risc de frau i mostrar-te com un comerç molt fiable.
  • Fàcil d'utilitzar: l'enviament de cobraments als clients és senzill i ràpid, ja que simplement s'ha d'indicar la informació bàsica relativa a la compra i immediatament s'enviarà una notificació al teu client per fer el pagament.
  • La flexibilitat més gran per als teus clients: PayGold et permet oferir un servei de valor afegit, ja que permet fer el pagament fàcilment a través de l'ordinador o el mòbil, fent clic en l'enllaç rebut i accedint a fer el pagament amb targeta a la passarel·la de pagaments.

Mitjans de pagament acceptats

Targetes

Transferències

BizumUna solució fàcil d'utilitzar, tant per al teu comerç com per als teus clientsPer al comprador:

1. El client rebrà una notificació amb la sol·licitud de pagament. Haurà d'accedir a l'enllaç que trobarà al correu electrònic o SMS.

2. Automàticament serà redirigit a la passarel·la de pagaments del comerç per fer el pagament per l'import corresponent.

3. L'usuari podrà fer el pagament introduint les dades de la seva targeta i fent clic a Pagar i autenticant la seva operació amb el seu banc.

Per al comerç:

1. Accedeix al mòdul d'administració amb el teu usuari i contrasenya.

2. A la secció PayGold, emplena el formulari de sol·licitud de pagament amb les dades de l'operació i del client.

3. Fes clic en Enviar.

Altres solucions ecommerce:

Més informació

#AMBTU