Ara, més que mai, recolzem als nostres clients sènior atenent-los de manera prioritària amb les nostres oficines, per això, a CaixaBank hem pres aquestes mesures:

 

  • Hem avançat al dia 20 l'abonament de les pensions. Sempre que sigui possible, procurem que no hagis d'esperar fora de l'oficina ni fer cua.

 

 

  • Hem establert un procediment de reintegrament ràpid per a facilitar la retirada en efectiu de l'import de la teva pensió.

 

 

  • S'amplia el termini per fer el control de vivència en quatre mesos addicionals.

 

 

  • Per tal que puguis fer les teves compres de manera més segura, sense necessitat de tocar el teclat del TPV, hem incrementat de forma temporal el límit sense PIN de la teva targeta contactless emesa per CaixaBank Payments & Consumer de 20 € a 50 €.

*El límit de les compres fetes amb CaixaBankPay es manté en 20 €.

 


Continuarem estant al costat dels nostres clients i de tota la societat. Coneix aquí la resta de mesures que estem prenent des de CaixaBank.

 

#AMBTU

Targeta emesa per l'entitat de pagament híbrida CaixaBank Payments & Consumer, EFC, EP, SAU, amb NIF A-08980153 i inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 8776. Caixabank, S.A., actua com a entitat agent de l'emissora de la targeta. El sistema de protecció de fons de clients usuaris de serveis de pagament escollit per CaixaBank Payments & Consumer és el dipòsit en un compte separat obert a Caixabank, S.A.

NRI: 18369-2020-5555