Consulta'n la disponibilitat a la pàgina web.

Tindràs fins a un 11% de benefici: un 5% de descompte per pertànyer a CaixaBank Sèniors i disposar de la targeta gratuïta del Club Vips.

A més, podràs acumular fins a un 6% addicional amb les diferents promocions. Fridays és molt més que un restaurant de menjar americà.

És un lloc per reunir-te amb els amics i conèixer gent nova en un entorn divertit que et permetrà escapar de la rutina, perquè... IN HERE IT’S ALWAYS FRIDAY.

Accedeix aquí per tal de registrar-te al Club Vips i gaudir de la promoció.

Condicions

1) El descompte només serà aplicable als restaurants del Club Vips, al total de la factura, en les consumicions que es realitzin qualsevol dia de la setmana i horari, i fins al 31/12/2022.

2) Només per a aquells clients de CaixaBank Sèniors que siguin socis del Club Vips i que estiguin adscrits a la promoció, presentant la targeta de soci.

3) No dóna dret a devolució, ni és canviable per diners en efectiu.

4) No acumulable a altres promocions ja existents.

5) En taules amb diversos socis, només s'aplicarà un descompte al total de la factura.

6) Així mateix, només s'aplicarà un percentatge de descompte directe per factura, independentment del nombre d'"Acords Comercials" que es tingui, sempre aplicant-se el més beneficiós per al soci.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d’aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que se’n deriven, ja que tant sols es limita a facilitat l’accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, cal contactar amb l’empresa ofertant de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681