APSIS4all

Caixers més fàcils per a tothom

  • Caixers pioners amb tecnologia Contactless.

  • Accessibles per a tots els públics.

  • Personalizable al teu gust, segons les teves necessitats.

CaixaBank, amb l’ànim de continuar oferint els millors serveis als clients, participa en el programa APSIS4all, amb el suport de la Comissió Europea. L’objectiu d’aquest programa és desenvolupar les tecnologies necessàries perquè totes les persones, independentment de les necessitats i preferències que tinguin, puguin operar de manera automàtica en terminals d’autoservei, com ara els caixers automàtics.

L’últim model de caixer, que inclou la tecnologia NFC Contactless entre d’altres, ha estat preparat per adaptar la interfície a les necessitats de cada persona: botons més grans, text reduït, alt contrast de colors, operativa guiada per veu, ajuda amb llenguatge de signes... El grau de personalització que permeten és màxim per adaptar completament l’operativa en caixers a la necessitat de cada persona.

Com a resultat del projecte APSIS4all, tu decideixes com vols operar al caixer. Pots escollir entre 4 tipus d’operativa personalitzada diferents:


Menú CaixaFàcil

Amb aquest menú, se simplifica l’operativa del caixer, facilitant el reintegrament de diners.Ajuda en llenguatge de signes

En els diferents passos de les operatives disponibles, pots sol•licitar ajuda i un avatar t’explicarà en llenguatge de signes com procedir en cada moment.Operativa guiada per veu

Insereix els auriculars als caixer i aquest et llegirà les diferents opcions que apareixen a la pantalla. Podràs triar l’operació que desitgis realitzar a través del teclat numèric del caixer.Operativa d’alt contrast

Per tal de facilitar la lectura de les operatives disponibles al caixer, es presenten les diferents opcions en text de gran mida de color blanc sobre fons negre. Pots triar l’operació que desitgis realitzar a través del teclat numèric del caixer.


A més , el menú estàndard està pensat per que accedeixis a les teves operacions habituals de forma ràpida i fàcil, amb les opcions més comunes a un sol clic.
Si vols operar al caixer amb un menú personalitzat, tan sols cal que ho demanis a la teva oficina.