Descobreix el nou Samsung Galaxy Note 10 de 256 GB a Compra Estrella.

Finança'l sense interessos al 0% TAE per 47,95 € al mes1 en vint quotes.

Condicions

Promoció vàlida a Compra Estrella fins al 31/12/2019 (inclòs).

Condicions de finançament:

1. Finançament sense interessos (TIN 0 % | TAE 0 %). Sense comissions d’obertura ni d’estudi. Finançament amb préstec, ofert per CaixaBank, SA, i finançament amb targeta, ofert per CaixaBank Payments & Consumer, EFC EP, SAU en exclusiva per a targetes comercialitzades per CaixaBank que acceptin fraccionament. Finançaments subjectes a l’anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de l’entitat que correspongui. El finançament es concedeix per la totalitat del preu indicat. Samsung Galaxy Note10 de 256 GB: import finançat, 959 €; 20 quotes de 47,95 €. Disponible també per a altres opcions i terminis de finançament, consulti’ls a www.CompraEstrella.com o a la seva oficina de CaixaBank.

Condicions de venda:

Promoció i venda: PromoCaixa, Gran Via de Carles III, 105, 08028 Barcelona. NIF A-58481730. PVP: 959 €. Preu vàlid per a la Península i les Balears. Consulti els preus per a les Canàries, Ceuta i Melilla a www.CompraEstrella.com. L’adquisició del producte es podrà fer mitjançant pagament al comptat o amb finançament. En aquest cas, CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer col·laboren exclusivament en el finançament del pagament. El preu inclou els impostos i la tarifa de compensació equitativa per còpia privada (equivalent a 1,10 €). El lliurament a domicili és gratuït i s’efectuarà en un termini no superior a cinc dies hàbils des de la data de la comanda. Per a informació més detallada sobre el producte i les condicions de venda, consulti www.CompraEstrella.com.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 3097-2019/05143