Si tens 60 anys o més i la pensió domiciliada a CaixaBank, o 65 anys o més i ets client de CaixaBank (amb pensió o sense), ja ets membre de Family Sènior.

Sol·licita el carnet gratuït del programa a la teva oficina i comença a beneficiar-te de tots els avantatges que té.

A CaixaBank, sabem que la família és el més important. Per això, el Club Ara passa a anomenar-se Family Sènior: noves solucions financeres, avantatges i ofertes per ajudar-te en el dia a dia, s’afegeixen a les que has tingut fins ara. I no t’amoïnis: les condicions, l’operativa i els avantatges que tenies, continuaran igual.

La teva targeta del Club Ara seguirà sent vàlida, tant per a les compres com per identificar-te com a membre del programa Family Sènior i accedir a les diferents ofertes i descomptes. Al venciment de la targeta, rebràs la nova targeta Family Sènior: un altre disseny, les mateixes funcions.

Amb Family Sènior, volem estar més a prop teu i dels teus, i agrair-te la fidelitat oferint-te avantatges renovats en cultura, lleure, salut..., com també en informació que t’interessi.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Amb Family Sènior de CaixaBank tindràs, des d’avui mateix:

  • Solucions financeres úniques per fer-te la vida més fàcil
  • Productes i serveis per ajudar-te a cuidar la salut dia a dia
  • Propostes per gaudir de la cultura i aprendre coses noves
  • Ofertes de lleure i viatges exclusius pensats per a tu

Per beneficiar-te de tots aquests avantatges només cal que tinguis el carnet gratuït o la targeta financera de Family Sènior que t’acredita com a membre del programa.