Redescobreix el Poble Espanyol amb un 20% de descompte en entrades de jubilat. A més, podràs disposar d'una audioguia gratuïta!

Situat al bell mig de la muntanya de Montjuïc (Barcelona), el Poble Espanyol és un recinte històric ideal per passejar i per gaudir de l'aire lliure. Més informació a www.poble-espanyol.com/ca.

Per beneficiar-te de la promoció, és imprescindible identificar-te com a membre de Family Sènior amb el carnet o la targeta d'aquest col·lectiu i lliurar el cupó imprès a la taquilla.

Gaudeix en família de l’esperit nadalenc que envaeix el Poble Espanyol del 06/12/2019 al 08/12/2019 i del 21/12/2019 al 29/12/2019 per 5 € l’entrada.
Hi trobaràs un munt d’activitats: la casa del Pare Noel, els Reis Mags, mostra gastronòmica, els pessebres vivents, el món màgic del Tió, o espectacles de música en directe. Consulta les activitats al seu web.

Compra les teves entrades on-line per 5 € per a les activitats de Nadal, selecciona l’entrada “Resident Catalunya”, introdueix el codi promocional caixabank19 i valida’l.

Condicions

1) Per a la promoció de 5 € és indispensable comprar les entrades on-line i seleccionar l’entrada de “Resident Catalunya”. No és aplicable a l’espectacle Euphoria..

2) Per a la promoció de 2x1, les entrades es compren a taquilla i el descompte no és vàlid per a events especials.

3) Promocions vàlides per a un màxim de 4 entrades per client.

4) Els menors de 4 anys no paguen entrada per accedir al recinte.

5) És indispensable comprar les entrades online per gaudir de l'descompte.

6) Ofertes no vàlides per a grups.

7) Un vegada s’ha fet la compra no s’acceptaran devolucions o canvis.

8) No s’accepten cupons fotocopiats, manipulats o malmesos.

9) No és acumulable a altres ofertes i/o promocions.

10) Els descomptes, els regals i els avantatges no es poden bescanviar pel seu valor econòmic i se’n prohibeix la venda.

11) Per a qualsevol informació addicional, contacta al 93 508 63 00.

12) Vàlida fins al 31/12/2019.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681