Viu la passió del futbol amb el Trofeu Joan Gamper 2019

Aconsegueix les teves entrades amb un 50% de descompte:

  • FC Barcelona - Arsenal FC (4/08/2019, 20h).

Com cada any, el trofeu servirà per a la presentació oficial de la plantilla davant de l’afició, en especial als nous fitxatges. No et perdis el festival del futbol a Barcelona.

Trofeu Joan Gamper 2019 Barça - Arsenal

Per a una experiència completa, viu la passió blaugrana amb un 50% de descompte en la compra on-line d'entrades per al museu del Barça (visita Basic Tour).

Compra on-line les entrades, introduint el codi promocional CXFAMILY si ets Family i, si tens la Visa Barça introdueix el codi CXFAMIFUTBOL, en el camp indicat "Tens algun codi promocional?" en el 2n pas de “Dades Personals” (part dreta).

Promoció vàlida fins a la data del partit o fins a esgotar el cupo d’entrades i per a una compra mínima de 2 entrades i d’un màxim de 4 entrades.
El FC Barcelona pot cancel·lar en qualsevol moment aquestes promocions.
El descompte s’aplica a les zones corner, segons l’aforament disponible.
El FC Barcelona pot demanar acreditació (Visa Barça o targeta comercialitzada per CaixaBank i el DNI) per a accedir a l’estadi.
El mateix codi promocional serveix per a la compra d’entrades del partit i per al museu.
Per a la compra d’entrades on-line, les despeses de gestió no estan incloses en el descompte.
La promoció de les entrades per al museu aplica a la visita Basic Tour i per a totes les tipologies: general, infantil i majors de 70 anys (menors de 6 anys no paguen entrada per al museu).  Aquesta promoció no és vàlida a taquilles perque el FC Barcelona aplica un recàrrec per entrada.
Una vegada realitzada la compra d’entrades no es permeten canvis i devolucions.
No acumulable a altres ofertes, promocions i/o descomptes.
Els descomptes, regals i avantatges no se podran bescanviar per al seu valor econòmic i se’n prohibeix la venda.
Qualsevol informació addicional, contactar al 902 1899 00.
La promoció del museu és vàlida fins al 31/12/2019 i per a un màxim de 4 entrades per compra. 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681