Beneficia’t de dos mesos d’accés il·limitat a les millors sèries, selecció de pel·lícules i continguts especials també per als més menuts, a Rakuten TV Suscripción. A més, a partir del tercer mes, estalvia’t 2 € en cada mensualitat per sempre (quota mensual de 4,99 € en comptes de 6,99 €).

Rakuten TV Suscripción inclou una àmplia selecció de pel·lícules i sèries que es renoven periòdicament. També estan disponibles al catàleg de Rakuten TV Suscripción algunes de les pel·lícules més taquilleres dels últims anys, a més de pel·lícules de Disney i Pixar.

Condicions

1) El client es pot donar de baixa en qualsevol moment.

2) Per fer servir l’oferta i donar-se d’alta com a subscriptor, el client s’ha de registrar i introduir les dades sol·licitades.

3) Quan s’hi hagi subscrit, l’usuari pot utilitzar el servei simultàniament en qualsevol dels dispositius disponibles, registrant-se amb el seu nom d’usuari i contrasenya.

4) Per a qualsevol informació addicional, consulta o incidència per tramitar l’alta, contacta ayuda@rakuten.tv.

5) Oferta només disponible accedint a través de l’enllaç de l’oferta.

6) No acumulable a altres ofertes, promocions ni descomptes.

7) Els descomptes, regals i avantatges no es poden bescanviar pel valor econòmic i la venda n’està prohibida.

8) Oferta vàlida fins al 15/09/2020.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681