Pack semestral de lents de contacte VISTAOPTICA COMFORT UV per 39 € (PVP abans de descompte: 100 €), que inclou 12 lents mensuals esfèriques (per a miopia o hipermetropia) + 2 ampolles de solució única VISTAOPTICA 360 ml, i fins a un 40% de descompte en grans marques d'ulleres de sol a VISTAOPTICA.

També hi ha l’opció d’ulleres graduades per 49 € (muntura + lents orgàniques amb tractament endurit).

A més, per als més petits, ulleres graduades amb lents monofocals orgàniques antireflectores, de la marca Nike o Lacoste, per 99 €.

Consulta el centre VISTAOPTICA que tens més a prop a www.vistaoptica.com.

Condicions

1) Promocions subjectes a fabricabilitat (graduació limitada a CIL +-2 ESF +-4).

2) La muntura és de la marca Optiprix i es tria d’entre una àmplia varietat de models.

3) Per beneficiar-se de la promoció, cal identificar-se com a membre de Family amb la targeta comercialitzada per CaixaBank i lliurar el cupó.

4) No s’accepten cupons fotocopiats, manipulats o deteriorats.

5) No acumulable a altres ofertes, promocions o descomptes.

6) Els descomptes, els regals i els avantatges no es poden bescanviar pel seu valor econòmic i se’n prohibeix la venda.

7) Para qualsevol informació addicional, contactar al 93 481 71 81 o a través d’aquest formulari www.vistaoptica.es/esp/14-contacto.

8) Oferta vàlida fins al 31/12/2021.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681