Gaudeix d'una experiència completa a PortAventura World amb un 10% de descompte en els hotels.

L'oferta inclou: accés il·limitat a PortAventura Park durant l’estada, 1 dia d’accés per persona a Ferrari Land, descompte especial en les entrades a PortAventura Caribe Aquatic Park, reserva preferencial als restaurants amb servei de taula, servei de pick-up (compres al parc i t’ho porten a l’hotel), wifi i aparcament gratuït.

Condicions

1) Descompte del 10% sobre el preu publicat al web de PortAventura World en les dates en què es vol fer la reserva.

2) Consulta calendaris d’obertura de cada hotel i parc.

3) Places amb descompte, limitades i subjectes a disponibilitat.

4) Descompte vàlid per als hotels de PortAventura World (Mansión de Lucy, PortAventura, Caribe, Colorado Creek, Gold River i El Paso).

5) Descompte no aplicable a l’hotel Roulette.

6) El descompte és aplicable al preu total de l’habitació (per a totes les tipologies i règims) i no inclou els serveis opcionals adquirits amb l’habitació.

7) Màxim dues habitacions per reserva i el titular ha d’allotjar-se a una de les dues.

8) El titular ha d’identificar-se a la recepció de l’hotel, presentant el cupó i la targeta comercialitzada per CaixaBank acompanyada d’un document que acrediti la seva identitat.

9) Vàlid per a les reserves fetes directament a la central de reserves de PortAventura trucant al 902 20 22 20 i identificant-te prèviament com a membre del programa Family.

10) Descompte no acumulable a altres descomptes, ofertes o promocions.

11) No bescanviable pel seu valor econòmic.

12) Per a qualsevol informació addicional, contactar al 902 20 22 20.

13) Vàlid per a tota la temporada 2019 (fins al 05/01/2020).

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681