IMPORTANT: les autoritats competents han adoptat mesures excepcionals a l'efecte de la contenció del Covid-19 que impliquen un tancament temporal de les instal·lacions.

COMPRA LES TEVES ENTRADES DIRECTAMENT A TAQUILLES.

Viu un Halloween terroríficament divertit a PortAventura World! 50% de descompte en la compra d’una entrada d’adult o d’un 35% en l’entrada de júnior o sènior d’un dia per a PortAventura Park, o de 20 € de descompte en l’entrada combinada d’adult d’1 dia per a PortAventura Park + Ferrari Land.

Condicions

1) Com a titular, tu i tres acompanyants us podeu beneficiar d’un 50% de descompte en la compra d’una entrada d’adult o d’un 35% en l’entrada de júnior o sènior d’un dia per a PortAventura Park, o de 20 € de descompte en l’entrada combinada d’adult d’1 dia per a PortAventura Park + Ferrari Land

2) Per a validar la promoció presenta personalment el cupó, la targeta CaixaBank i el teu DNI en les taquilles del parc.

3) Vàlid un cop per dia. No vàlid per a cap altre parc ni instal·lació de PortAventura World.

4) No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats.

5) Promoció no acumulable a altres ofertes i promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.

6) L’ús i gaudi de les instal·lacions es farà conforme a les normes de funcionament de PortAventura World i a les mesures excepcionals de contenció de la COVID-19, com per exemple els controls de temperatura corporal, la distància mínima de seguretat, la higiene de mans, l’ús de mascareta i la limitació de l’aforament.

7) Promoció vàlida del 19/09/2020 al 15/11/2020 (ambdós dies inclosos), segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land, segons correspongui.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681