Promoció temporalment no disponible.

2x1 en la compra d'una entrada d’adult al Zoo de Barcelona. Es lliurarà una altra entrada d'adult o de nen per al mateix dia.

Condicions

1) Oferta vàlida per la compra d'una entrada d'adult a les taquilles del Zoo on es lliurarà una altra entrada d'adult o de nen per al mateix dia.

2) Màxim 1 cupó a l'any per titular.

3) No vàlid per a grups.

4) És imprescindible presentar aquest cupó imprès a les taquilles del Zoo.

5) En cas de detectar-se accions de revenda o ús fraudulent, incorrecte, enganyós o de mala fe, el Zoo es reserva el dret de suspendre temporalment aquesta promoció i iniciar tràmits legals per combatre'l. El Zoo podrà, en qualsevol dels casos indicats, impedir l'accés al recinte a la persona portadora de l'entrada.

6) No s’accepten cupons fotocopiats, manipulats o deteriorats.

7) No acumulable a altres ofertes, promocions i/o descomptes.

8) Els descomptes, els regals i els avantatges no es poden bescanviar pel seu valor econòmic, i se'n prohibeix la venda.

9) Per a qualsevol informació addicional, contactar al 93 706 56 56.

10) Oferta vàlida fins al 15/09/2020.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681