Rentalcars.com

Lloga un dels milers de cotxes disponibles a Rentalcars.com i Compra Estrella et retorna el 6% de l’import del lloguer del cotxe.

Promoció aplicable només si fas la reserva a través de CaixaBankNow > Compra Estrella > Viatjar.

És imprescindible tenir accés a CaixaBankNow per accedir a aquesta promoció.

Condicions

1) És imprescindible tenir accés a CaixaBankNow per accedir a aquesta promoció.

2) És important que, per rebre l’abonament del 6%, iniciïs sempre la reserva accedint a Compra Estrella des de CaixaBankNow abans de finalitzar-la a Rentalcars.com.

3) Un cop s’hagi acabat el lloguer, Rentalcars.com tindrà un termini màxim de dos mesos per confirmar-la. A partir d’aquest moment rebràs la devolució del 6% de l’import del lloguer del cotxe que hagis fet en el compte que tu triïs de CaixaBank.

4) La devolució del 6% és sobre l'import del lloguer de cotxe. Els extres com assegurances o altres no estan subjectes a devolució.

 

CaixaBank és aliè als termes i condicions d'aquesta oferta, inclòs el seu període de vigència i a les relacions comercials o contractuals que d'ella es derivin, ja que només es limita a facilitar l'accés a la mateixa. Per a qualsevol informació, consulta o reclamació relacionada amb les promocions, ha de contactar amb l'empresa oferent de les mateixes.

NRI: 2919-2019/09681