General

Des del teu mòbil, i des del teu PC. Sempre que ho necessitis.

A CaixaBank estem seguint atentament l’evolució del COVID-19 i com a conseqüència adoptant totes les mesures necessàries per a vetllar per la seguretat dels nostres clients i empleats i en continuar operant amb la major comoditat. 

En aquests moments excepcionals, seguim absolutament compromesos en oferir la millor qualitat de servei, i davant aquesta inusual situació, et recomanem:

  • L’ús de la nostra banca online CaixaBank Now amb la darrera tecnologia i serveis en la seva versió Web o App per accedir de la manera més fàcil, ràpida i còmoda sense la necessitat de desplaçar-te.

  • Seguretat.  Aquests dies és probable que incrementis la teva activitat online. És per això que aprofitem per a recordar que no has de facilitar les teves dades d’accés a ningú. Desconfia de correus electrònics en els que et demanen informació confidencial i especialment sospita dels que fan servir temàtiques relacionades amb el coronavirus. Si reps trucades telefòniques, en les quals es presenten com a CaixaBank, recorda que nosaltres no et demanarem mai les teves claus d’accés, números de compte o numeració de les teves targetes. Pots veure tots els nostres ciber-consells aquí.

  • Redueix tant com sigui possible l'ús de monedes i bitllets i fes preferiblement els pagaments i cobraments amb targeta. Des de CaixaBank Payments & Consumer hem incrementat de forma temporal el límit sense PIN de la teva targeta contactless de 20€ a 50€. Perquè puguis fer les teves compres de manera més segura, sense necessitat de tocar el teclat del TPV.

    *El límit de les compres fetes amb CaixaBankPay es manté en 20€.

  • Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i organismes oficials, és recomanable evitar els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris.
     
  • A les nostres oficines hauràs de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries competents, per a totes les operacions en efectiu s'hauran d'utilitzar els caixers automàtics i, per evitar aglomeracions, es limita l'aforament màxim d'acord amb les següents directrius d'1 client atès, 1 client en espera i la resta ha de romandre fora de l'oficina respectant l'ordre d'arribada. En la seva interacció amb els empleats i empleades de l'oficina, la distància mínima a mantenir haurà de ser d'almenys un metre.

A més, recorda que la xarxa de més de 9.000 caixers CaixaBank també està operativa a la teva disposició. 

Et mantindrem informat de l’evolució d’aquesta situació, així com de les novetats que es puguin produir al respecte. 

Moltes gràcies per la teva confiança,

Si encara no tens l’App de CaixaBank Now, descarrega-la ara a: