CaixaBankNow

Sent els teus més a prop amb CaixaBank HomePay

A CaixaBank, sabem que ser lluny dels éssers estimats no és fàcil. Per això, per apropar-t’hi una mica més, et presentem CaixaBank HomePay. Un servei que et permet efectuar enviaments de diners al teu país d’origen, de la manera més còmoda, ràpida i senzilla, que seran abonats al compte del beneficiari o en efectiu en funció del país i del banc col·laborador.

Escurcem les distàncies

Posem a la teva disposició més de 6.000 oficines i 8.000 caixers automàtics a tot el territori espanyol. Així mateix, podràs realitzar els teus enviaments de diners les 24 hores del dia de forma on-line amb CaixaBankNow.

Àmplia xarxa de països i bancs col·laboradors

CaixaBank HomePay permet transferir fons als beneficiaris d’un ampli nombre de països (l’Argentina, Bolívia, Colòmbia, Cuba, l’Equador, les Filipines, Hondures, Mali, el Marroc, el Paraguai, el Perú, la República Dominicana, el Senegal) mitjançant 23 bancs domèstics col·laboradors de primer ordre i una àmplia presència a cada país que facilitarà als seus beneficiaris l’accés dels enviaments de diners en les millors condicions.

Més avantatges, menys fronteres

  • Més ràpids i segurs

    Disposem d’una àmplia xarxa de cobrament al país d’origen i, a més, t’oferim la garantia i el suport d’una entitat líder a Espanya.
  • Sense comissions d'enviament

    Si tens la nòmina domiciliada a CaixaBank, els teus enviaments de diners fets pel caixer o per internet et sortiran totalment gratis (un enviament al mes per client)