Per gaudir de tots els avantatges de domiciliar la teva nòmina amb CaixaBank has d'ingressar la teva nòmina igual o superior a 1.000 € en un compte corrent, fer tres pagaments amb targeta i domiciliar tres rebuts al trimestre. Porta la teva nòmina i no paguis comissions.

 • Ingressa la teva nòmina
 • Domicilia tres rebuts
 • Fes tres pagaments amb la teva targeta

Descobreix tots els avantatges

 • Dia a dia:

  • Sense comissions de manteniment i administració del teu compte.
  • Gratis les quotes d'emissió i manteniment de dues targetes de crèdit (titular i beneficiari)2.
  • Transferències il·limitades per caixer i CaixaBankNow.
 • Gaudir de la vida:

  • Préstec Family: de fins a 60.000 € amb condicions especials amb la nòmina domiciliada, amb un tipus d'interès fix durant tota la vida del préstec3 i sense comissions.
  • Nòmina: bestreta de nòmina fins a tres vegades aquesta. Amb un màxim de 9.000 €4.
  • Compra Estrella: les últimes novetats en tecnologia i electrodomèstics per a la llar amb Compra Estrella. Finançades sense interessos ni comissions. (0% TAE)5.
 • Dormir tranquil:

  • MyBox: accés a la gamma d'assegurances MyBox, amb la qual podràs dormir tranquil sense sorpreses amb la mateixa quota durant tres anys6.

A més, porta la teva nòmina per un import igual o superior a 1.000€, abans del 31-08-2020, i descobreix com endur-te aquest televisor Samsung 80 cm (32")

 • Resolució: HD Hyper Real, Wide Color Enhancer
 • Mida: 80 cm (32”)
 • Imatge: 900 Hz PQI
 • Disseny: Semi Slim
 • Altres característiques: 2 HDMI, 1 USB, sistema d'àudio digital

1. Promoció vàlida per a tot el territori nacional llevat de la província de Màlaga, del 7-1-2020 al 31-08-2020 o fins a esgotar existències (40.000 unitats), per a noves domiciliacions de nòmina amb un import mínim de 1.000 €/mes en un compte obert a CaixaBank, domiciliació de tres rebuts i tres compres amb targeta al trimestre, amb 24 mesos de permanència d'aquestes condicions i 36 mesos addicionals com a client. La promoció té la consideració de remuneració en espècie, subjecta a ingrés en compte segons la normativa fiscal vigent. En cas d'incompliment, es cobrarà una penalització de 229 € per televisor de 80 cm (32”), UE32T4305AKXXC. No acumulable a altres promocions de domiciliació d'ingressos (nòmina, autònoms o pensions) fetes amb posterioritat a l'1-1-2018. Més informació, a www.CaixaBank.es.

2. Targeta emesa per l'entitat de pagament híbrida CaixaBank Payments & Consumer, EFC, EP, SAU, amb NIF A-08980153 i inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 8776. Caixabank, S.A., actua com a entitat agent de l'emissora de la targeta. El sistema de protecció de fons de clients usuaris de serveis de pagament escollit per CaixaBank Payments & Consumer és el dipòsit en un compte separat obert a Caixabank, S.A.

3. La concessió de l'operació està subjecta a l'anàlisi de la solvència i de la capacitat de devolució del sol·licitant, depenent de les polítiques de risc de l'entitat.

4. Oferta disponible fins al 31-08-2020. La concessió de l'operació està subjecta a l'anàlisi de la solvència i la capacitat de devolució del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de l'entitat. L'import mínim del préstec que pot contractar-se a l'oficina és de 500 €, i a través de banca digital CaixaBankNow és de 1.000 € amb un màxim de 9.000 €.

5. Finançament sense interessos (TIN 0% | TAE 0%). Sense comissions d'obertura ni d'estudi. Finançament amb préstec ofert per CaixaBank, S.A., i finançament amb targeta ofert per CaixaBank Payments & Consumer, E.F.C., E.P., S.A.U. en exclusiva per a targetes que comercialitza CaixaBank i que accepten fraccionament. Finançaments subjectes a l'anàlisi de la solvència i la capacitat de devolució del sol·licitant, en funció de les polítiques de risc de l'entitat que correspongui. El finançament es concedeix per la totalitat del preu indicat per a cadascun dels productes en el catàleg de productes de Compra Estrella; a 10, 20, 30 o 40 mesos, segons import i producte. Per a altres opcions i terminis de finançament, consulta-ho a la teva oficina de CaixaBank.

Promoció i venda ofertes per PromoCaixa, S.A., Gran Via de Carles III, 105 (08028 Barcelona). NIF: A-58481730.

6. Les assegurances MyBox tenen una durada inicial de tres anys i la forma de pagament de la prima és mensual. Si alguna assegurança és renovada, la prima de renovació pot recalcular-se de conformitat amb les condicions de la pòlissa. Un cop contractada, s'ha d'incloure en un Pack Family Assegurances perquè els recàrrecs de fraccionament no s'apliquin a la prima. MyBox Salut és una assegurança no contractable a Astúries, Cantàbria, el País Basc i Navarra. Informació subjecta a les condicions generals, particulars i especials de cada pòlissa, així com a les condicions de subscripció, contractació i a la fiscalitat vigent. Consulta la resta de condicions de la promoció, subscripció i contractació dels productes a qualsevol oficina de CaixaBank o a www.CaixaBank.es.

Assegurances MyBox Salut, MyBox Llar, MyBox Auto són assegurances no de vida de SegurCaixa Adeslas, S.A. de Seguros y Reaseguros. CaixaBank, S.A., operador de bancassegurances exclusiu de VidaCaixa, S.A.U. de Seguros y Reaseguros, i autoritzat de SegurCaixa Adeslas, S.A. Seguros y Reaseguros, amb NIF A-08663619 i domicili al carrer del Pintor Sorolla, 2-4, 46002 València, i inscrit al Registre de Mediadors de la DGAFP amb el codi C0611A08663619.

NRI: 18139-2020-5555