Et presentem All in One Barcelona, un espai envoltant, on la humanitat i la tecnologia s'uneixen per atendre totes les teves necessitats.


Els millors professionals en un únic espai

Un espai de més de 3.000 m2 que reuneix els millors especialistes en tots els segments, des d'empreses fins a particulars, per cobrir qualsevol de les teves necessitats, que t'ofereixen sempre el millor servei.

Última tecnologia al teu servei

L'última tecnologia al servei dels nostres clients, amb un innovador sistema d'entrada per accedir a l'oficina de forma més àgil. All in One també disposa de caixers amb biometria perquè la teva operativa sigui més àgil i segura.

Un espai obert a la ciutat

L'espai All in One està obert a clients i no clients de dilluns a dissabte, de 8.30 h a 22 h, i diumenges, de 9 h a 15 h. Per als clients, estem disponibles en horari ininterromput de dilluns a dijous, de 8.30 h a 18.30 h, i divendres, fins a les 14.30 h.

Un espai de diàleg i trobada

Un programa de xerrades, en el qual, tant si ets client com si no ho ets, podràs dialogar i compartir experiències sobre les coses que més ens importen a la vida, sempre amb el guiatge d'experts.

Una experiència gastronòmica única

Amb la cafeteria Natural dels germans Torres, en la qual podràs gaudir de productes naturals de la màxima qualitat.