A CaixaBank apostem per fer una Banca Socialment Responsable i reafirmem el nostre compromís amb la conservació de l'entorn i la lluita contra el canvi climàtic. Portant a terme diferents iniciatives com la teva nova Visa &Pay feta de plàstic reciclat. Amb ella gaudiràs de tots els avantatges, i a més donaràs suport al planeta.

Gaudeix dels avantatges de Visa &Pay


Quota gratuïta
Gratuïta el primer any si la demanes per internet, i també els anys successius si gaudeixes de les condicions de Family1. En la resta de casos, la quota és de 43 € l'any.


Control màxim

Les operacions es carreguen al teu compte dos dies després d'efectuar-les.2


Sense pagament d'interessos3

En el càrrec de les operacions cada dos dies.


Més acceptació

Per exemple, en el lloguer de vehicles.


Continua comprant sense preocupacions

Esgotat el límit de crèdit de la teva targeta, podràs continuar operant amb ella, amb el saldo del compte associat, si aquesta és de CaixaBank (vegeu com funciona la teva targeta Visa &Pay)


Flexibilitat en les opcions de pagament

Possibilitat d'ajornar pagaments, amb interessos4.

Com funciona la teva targeta Visa &Pay

Totes les compres es carreguen al teu compte d'una en una, a les 48 hores d'haver-se efectuat, sense cap cost ni interès. Un cop que les teves compres s'han liquidat a les 48 hores2, la totalitat del límit de crèdit de la targeta tornarà a estar disponible.

Amb Visa &Pay, les compres es fan amb el teu límit de crèdit, fins que l'exhaureixis. Si un cop exhaurit el límit de crèdit de la targeta, vols continuar fent compres, pots fer-ho amb el saldo del teu compte fins a un màxim de 3.000 €. Sempre que disposis al compte de prou saldo per cobrir el límit de crèdit i l'import addicional
que vulguis utilitzar.

Exemple 2

El meu límit de crèdit
200€

Saldo al compte
1.000€Compra per valor de
1.050€

DENEGADA
No pots fer compres que superin el teu saldo al compte.

 

Exemple 1

El meu límit de crèdit
200€

Saldo al compte
1.000€Compra per valor de
950€

ACCEPTADA
Pots fer compres que superin el teu límit de crèdit perquè tens prou saldo al compte.CaixaBank i tu: compromesos amb el planeta

La nova targeta Visa &Pay està compromesa amb el medi ambient, la societat i l'economia.

Reducció CO2: en 10 anys hem aconseguit reduir el 80 % de les emissions calculades de la nostra petjada de carboni.

Plàstic reciclat: reutilitzem materials, com ara residus de targetes i bosses de PVC, o residus de fabricació de PVC i de construcció.

Compensem la petjada de carboni: amb la reforestació de 2 boscos cremats a Montserrat i Ejulve i la participació en un projecte de gestió forestal sostenible ubicat a l'Amazònia oriental del Brasil.

Apostem pel reciclatge de targetes: acosta't a les nostres oficines i porta'ns les targetes que no uses; en farem el reciclatge amb l'objectiu de tornar-ne a utilitzar els materials i contribuir a la minimització dels residus.