Estigues més tranquil amb CaixaBankProtect®

Abre vídeo

Només pel fet de ser client de CaixaBank gaudiràs de CaixaBankProtect®, el servei gratuït que protegeix els teus diners.

Els  teus diners estan protegits

o pensis en la seguretat de les operacions: estàs protegit de qualsevol frau (*), i a més des del primer euro, sense cap cost per a tu.

Estar informat és estar tranquil

No pateixis per saber quan s’ha efectuat una compra; per a les operacions més rellevants t'enviem una alerta al teu mòbil perquè puguis verificar l'operació.

(*) En compliment de la Llei de Serveis de Pagament.

*CaixaBank verificarà la suplantació del client en les operacions fraudulentes, així com l’existència efectiva de la pèrdua o el robatori declarats.

CaixaBank podrà modificar en qualsevol moment les condicions del servei CaixaBankProtect®, i en aquest cas es comunicaran al client les noves condicions.

**Per a operacions fetes amb targetes i transferències a altres entitats per Línia Oberta i caixers. Si no vol rebre aquestes alertes SMS, ho pot informar a la seva oficina,o bé trucant al 902 200 202. Si el número de mòbil no és correcte, sisplau, comuniqui-ho a la seva oficina de CaixaBank. La tramesa de missatges d’avís començarà d’aquí a un mes.

NRI: 14835-2016-5555