Masterpass

Masterpass és una funcionalitat nova de CaixaBank Pay, que simplifica al màxim el procés de pagament compris on compris en línia.

Presentem Masterpass, una nova forma de pagament en comerç electrònic que farà que la teva experiència de compra per internet sigui molt més fàcil i ràpida i que et permetrà estalviar temps, formularis i complicacions.
Quan facis la compra en el comerç en línia, prem en el botó Masterpass per obrir CaixaBank Pay o Banca digital CaixaBankNow i seleccionar la targeta amb què vols pagar. Introdueix les teves claus d'accés a Banca digital CaixaBankNow i confirma la compra. Així de ràpid, senzill i segur

 • Ràpid

  Sense que hagis d'introduir les teves dades personals cada vegada que compris

 • Senzill

  img2.jpg

  Totes les teves targetes agrupades en un únic lloc

 • Segur

  Amb tota la seguretat de CaixaBank Protect i la protecció multinivell de MasterCard

Tens més de 20.000 comerços en línia per fer servir Masterpass amb CaixaBank Pay.

Registra't una sola vegada i no caldrà que tornis a emplenar formularis amb les dades de la teva targeta cada vegada que compris en línia. Si encara no tens CaixaBank Pay, aconsegueix l'app completament gratis des de Google Play i App Store

Masterpass es podrà utilitzar com a mitjà de pagament en comerç electrònic amb totes les marques de targeta (Visa, MasterCard, American Express).

Per obtenir més informació sobre Masterpass i sobre els comerços on utilitzar-lo, Feu clic aquí.