Finançament a CaixaBankNow

El termini que millor se t'adapti

Lliurament gratuït a domicili

logotip wivai

El portàtil convertible
que s'adapta a tu1


Finançament al 0 % TAE2 i sense interessos a CaixaBank

En 20 quotes de 45,95 €/mes

PVP i preu total a terminis: 919,00 €

Més informació

Dissenyat per transmetre i treballar millor siguis on siguis

S'adapta a tu

Perquè mantinguis la productivitat en qualsevol circumstància. Reprodueix les teves sèries preferides durant el temps que vulguis gràcies a la càrrega ràpida HP. Els altaveus dobles amb Audio by B&O aporten a aquest ordinador portàtil el so envoltant i l'experiència d'entreteniment que tant esperaves. 

Streaming de somni

Màxima fluïdesa i potència a les teves maratons de continguts gràcies a un microprocessador Intel® Core™ i gràfics Iris® Xe, tot en una pantalla amb microvores.

Fabricat amb consciència mediambiental

Aquest ordinador portàtil disposa de certificació Energy Star i s'inclou en la categoria Gold del registre EPEAT. A més, està fabricat amb plàstic sostenible, reciclat postconsum i procedent dels oceans.

Experiència cinematogràfica

Gaudeix d'un entreteniment més complet i d'una autèntica experiència de so amb altaveus dobles amb àudio de B&O.

  • Processador Intel® Core™ d'11a generació

    La combinació perfecta de característiques perquè res no et pugui aturar. Fes les coses més ràpidament amb un alt rendiment, una capacitat de resposta instantània i la millor connectivitat de la seva categoria.

  • Connectivitat: Connecta't sense esforç

    Gaudeix d'una experiència sense fil més fluida amb la combinació Wi-Fi 6 (2x2) i Bluetooth® 5.0; totes les connexions seran sòlides i la velocitat de transferència d'arxius serà fins a tres vegades més alta gràcies a la Wi-Fi 6.

  • Que res no t'aturi: Càrrega ràpida HP

    Quan el portàtil té poca bateria, no tenim temps per esperar durant hores fins que es carregui. Apaga el dispositiu i carrega'n la bateria del 0 al 50 % en uns 30 minuts.

Descobreix altres productes disponibles a Wivai