No mostrar més aquest missatge

A CaixaBank som conscients del que costa guanyar una nòmina cada mes. Per això, volem estar al costat de les famílies proporcionant-los solucions que els facin la vida una mica més fàcil.

¿Com pots domiciliar la teva nòmina?

Domiciliar la teva nòmina a CaixaBank és molt fàcil. Ho pots fer en només 3 passos:

  1. Entra a Banca digital CaixaBankNow.
  2. Selecciona el compte on vols domiciliar la nòmina.
  3. Imprimeix, signa i lliura a la teva empresa el document que et facilitarem amb el número de compte que has seleccionat.

I a més, pots gaudir gaudir del Compte Family

Ara amb el Compte Family1 de CaixaBank, trauràs profit de la teva nòmina. Podràs beneficiar-te de múltiples avantatges i estalviar-te les comissions de: 

Manteniment ni administració.

Targetes financeres Repsol més Visa de crèdit.

Transferències i ingressos de xecs per autoservei2.

Banca digital CaixaBankNow i correspondència on-line.

Però, a més, comença a gaudir d'avantatges exclusius, tals com:

  • Promocions exclusives.
  • Accés a hipoteques bonificades.
  • Descomptes en pisos i vehicles d'ocasió.
  • Préstecs Family.
  • Accés a descomptes en oci i temps lliure.

1. El compte té una tarifa de 0 €/mes, sempre que el client tingui domiciliada una nòmina igual o superior a 600 €/mes i que hagi fet com a mínim tres pagaments amb targeta o hagi rebut tres càrrecs de rebuts domiciliats durant l’últim trimestre, i sempre que utilitzi exclusivament els canals electrònics per a les operacions següents: pagament de rebuts i d’impostos, reintegraments d’efectiu, traspassos i transferències (import màxim de 20.000 €), ingrés de xecs, sol·licitud de talonari i consultes de posició, saldo o extracte. Els saldos dipositats en el compte no generen interessos a favor del client. El compte no es retribueix (0%TAE).

2. Transferències il·limitades denominades en euros, amb destí a la UE, no urgents ni amb data valor mateix dia, i amb dades correctes i completes per autoservei a l'any, amb un import màxim de 20.000€. Ingressos de xecs en euros domiciliats a una entitat financera a Espanya il·limitats.

NRI: 16153-2018-5555