Banca Privada

1 de cada 3 nens pateix pobresa infantil

Aquesta és la realitat a la qual s’enfronten 2,1 milions de nens i nenes a Espanya. La Fundació ”la Caixa”, amb el suport d’entitats socials, treballa per trencar el cercle de la pobresa hereditària, transmesa de pares a fills, tot promovent el desenvolupament social i educatiu des de l’atenció integral:

Reforç educativo

Atenció psicosocial

Activitats extraescolars i d’estiu

Tallers educatius familiars

Alimentació i higiene infantil

Equipament escolar

Ulleres i audiòfons

Tot això és possible gràcies a la col·laboració de més de 400 entitats socials a tot el territori espanyol. D’aquesta manera, podem donar suport tant a infants com a les seves famílies.

Alberto Van Stokkum. © Fundació Bancària ”la Caixa”

Els vols donar suport?

CaixaProinfància fa anys que treballa amb la voluntat d’erradicar una situació que, lamentablement, per la crisi de la Covid-19, està afectant més llars que mai. Per oferir noves oportunitats a milers de nens i nenes a través de l’educació, des de CaixaBank Banca Privada volem animar els nostres clients perquè puguin contribuir amb tota la seguretat i transparència a una causa ferma, en aquest cas a favor de Save the Children, per ampliar les ajudes educatives per als infants en situació de vulnerabilitat seguint el programa impulsat per la Fundació ”la Caixa”.

 • Proporcionar ajuda a un/a nen/a durant

  6 MESOS

  450 €

 • Proporcionar ajuda a un/a nen/a durant

  1 ANY

  900 €

 • Proporcionar ajuda a tres nens/nenes durant

  2 anys

  5.400 €

Gràcies al teu suport, podrem canviar el futur de la infància