Banca Privada

Col·labori-hi amb una aportació i ajudi’ns a salvar la vida de milions d’infants

Als països més pobres del món s’estima que el 2019 van morir 5,2 milions d’infants menors de cinc anys per causes evitables i tractables.

Gavi, The Vaccine Alliance neix l’any 2000 com un partenariat públic-privat la missió del qual se centra a salvar la vida dels infants i protegir la salut de la població, augmentant l’accés a la vacunació als països més pobres. Des del 2008, la Fundació ”la Caixa ” promou a Espanya l'Aliança per a la Vacunació Infantil amb l'objectiu d'oferir a la societat espanyola, l'oportunitat de col·laborar amb Gavi en la seva lluita contra la mortalitat infantil.

La vacunació com a instrument contra la mortalitat infantil

Des del 2011, l’Aliança per a la Vacunació Infantil, integrada a Gavi, ha centrat els seus esforços en lluitar contra la pneumònia, la major causa infecciosa de mort en nens a tot el món. Fins al 2020 l’Aliança ha aconseguit vacunar 5,5 milions d’infants contra aquesta malaltia.

Per tal de promoure les ajudes a l’Aliança per a la Vacunació Infantil, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates multipliquen x 4 l’import de les donacions fent aportacions paral·leles (fins a 2 M€) i aconseguint, així, quadruplicar els esforços contra la mortalitat dels més petits.

CaixaBank Banca Privada, des del seu Projecte de Valor Social, selecciona aquesta causa solidària a favor de la salut infantil global permet canalitzar les inquietuds dels clients amb garanties de transparència, traçabilitat de les aportacions i mesurament de l’impacte aconseguit.

Quants infants vol vacunar?

*Xifres subjectes a fluctuacions a causa del canvi de divises i el preu de les vacunes. ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates multipliquen x 4 cada donació (fins a 2 M€) i amb això també es multiplica el nombre d’infants vacunats.