T'assessorem

 • Famílies i autònoms Salt a aquesta secció
 • Institucions, fundacions i Family Office Salt a aquesta secció

Time: et facilitem la presa de decisions financeres

Per a famílies i autònoms (persones físiques)

La nostra relació amb tu quedarà emparada sota un contracte d'assessorament, pel qual ens comprometem a:

 • Ajudar-te a reflexionar sobre les teves necessitats i ordenar el teu patrimoni per dissenyar una estratègia o pla d'acció d'inversió amb què podries aconseguir els teus objectius en cada etapa de la vida.
 • Revisar periòdicament amb tu la teva situació i el compliment dels teus objectius, amb informació diària disponible a CaixaBank Now.

 • 1

  Et preguntem pels teus objectius d'inversió i preferències en sostenibilidat, considerarem els teus coneixements i experiència inversora.

 • 2

  Et recomanem solucions d'acord amb els teus objectius i necessitats i coherents amb els paràmetres que s'hagin recollit al test d'idoneïtat, incloses les teves preferències en sostenibilitat.

 • 3

  El teu gestor de Banca Privada elaborarà un informe perquè puguis revisar periòdicament la situació del teu patrimoni i l'impacte de les teves inversions en les persones, el planeta i la societat.

Mandat de risc i sostenibilitat

Per a institucions, fundacions i family offices (persones jurídiques i físiques)

El mandat de risc i sostenibilitat estableix de forma dinàmica els nivells màxims de volatilitat objectiu, bandes màximes d'exposició a cadascun dels actius i la inclusió de les teves preferències de sostenibilitat.

Mitjançant aquest, que inclou factors ASG (Ambientals, Socials i de Governança), construïm per a tu una cartera específica després d'analitzar la teva situació patrimonial, el teu horitzó temporal, els coneixements, el nivell d'aversió al risc i, per descomptat, les teves preferències en sostenibilitat.

D'aquesta manera, podem establir els paràmetres principals de volatilitat de la cartera per optimitzar el trinomi rendibilitat-risc-sostenibilitat.

També et pot interessar

Expressions com ara «assolir objectius, cobrir necessitats, fer front a, generar un estalvi, complementar, protecció en cas d'imprevistos, creixement del patrimoni» en cap cas s'hauran d'interpretar, llevat que s'indiqui expressament, com a indicadors de garantia, atès que els productes i els serveis emmarcats a cadascun dels esmentats objectius estan subjectes a fluctuacions del mercat i hi ha la possibilitat que es produeixin pèrdues en el capital invertit.

NRI: 6131-2023/09542