T'ajudem

Investigació oncològica

El futur s'escriu sense càncer

Medicina personalitzada contra el càncer, el gran repte

Quan un pacient oncològic no respon adequadament als tractaments convencionals, se n'analitza l'ADN tumoral per identificar alteracions genètiques clau per a la progressió del tumor, que són úniques en cada pacient, i poder definir, així, amb quina teràpia innovadora i personalitzada se'l pot tractar per combatre'l. Donar suport a la recerca en medicina personalitzada que duu a terme la UITM permetrà:

  • Oferir més oportunitats als pacients que no responen a teràpies convencionals com la quimioteràpia o la radioteràpia.
  • Continuar augmentant l'índex de supervivència i la qualitat de vida dels pacients.
  • Accelerar el desenvolupament de nous i millors tractaments que ajudin a combatre aquesta malaltia, que provoca més de 10 milions de morts cada any a tot el món.

Col·laborar-hi

Només amb la recerca ho aconseguirem

30 hores

de recerca contra el càncer

Col·laborar-hi amb 500 €

563 hores

de recerca contra el càncer

Col·laborar-hi amb 1.000 €

3.379 hores

de recerca contra el càncer

Col·laborar-hi amb 6.000 €

Una malaltia d'impacte mundial

Una malaltia que afectarà: 

  • 1 de cada 2 homes

  • 1 de cada 3 dones

La Unitat de Recerca de Teràpia Molecular del Càncer – CaixaResearch (UITM), creada el 2010 amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa” per impulsar la recerca d'excel·lència i innovació terapèutica contra el càncer, és un dels tres centres més importants d'Europa i un dels deu a escala mundial en el camp de l'oncologia de precisió.  Amb el desenvolupament de nous medicaments com a objecte de la recerca, duen a terme assajos clínics de fases precoces sobre la base de les particularitats del tumor de cada pacient. Quan un pacient oncològic no respon adequadament als tractaments convencionals, se n'analitza l'ADN tumoral per identificar alteracions genètiques clau per a la progressió del tumor, que són úniques en cada pacient, i poder definir, així, amb quina teràpia innovadora i personalitzada se'l pot tractar per combatre'l.

Hi invertim plegats?

NRI: 6131-2023/09542