Servei Correspondència Personalitzada

Seleccioni els comunicats que vol consultar per internet sense haver de rebre’ls per correu postal. Li arxivem el correu a internet per evitar-li tot el paperam.

Consulti, imprimeixi i guardi tota la correspondència a banca digital CaixaBankNow en qualsevol moment i des de qualsevol lloc on tingui connexió a internet.

Contracti'l

Avantatges

  • És el seu arxivador personal: tindrà tota la correspondència arxivada a internet durant un període mínim de 18 mesos.

  • Li ofereix la informació que busca: des de banca digital CaixaBankNow, només ha d’accedir a la pestanya “Tresoreria” i seleccionar “Correspondència”, o bé fer-ho des de l’accés directe ubicat a la part superior esquerra.

  • És confidencial: l’accés amb les seves claus li assegura una confidencialitat absoluta de la informació.

  • És ràpid: ja no haurà d’esperar que la correspondència li arribi al seu domicili.

  • A més, pot seleccionar al detall els comunicats que vulgui continuar rebent al domicili, i configurar-ne la selecció per compte corrent, per categoria (per exemple: rebuts) o per subcategoria (per exemple, subministraments, impostos, assegurances, etc.). També pot triar rebre’ls a través de correu postal immediat o rebre cada comunicat en un sobre individual.

  • Els documents electrònics tenen la mateixa validesa que els rebuts per correu postal (per exemple, el rebut de l’assegurança del cotxe). Pot imprimir a l’instant un duplicat en format real o, si s’ho estima més, pot demanar que l’hi enviïn per correu postal.

Què necessito?

Estalviï’s tot el paperam i contracti on-line el servei Correspondència Personalitzada des de banca digital CaixaBankNow.

Recordi que ha de tenir la Targeta banca digital CaixaBankNow a mà per autoritzar l’operació.

NRI 15003-2016-5555