Un servei de banca especialitzat

Per a empreses tecnològiques

Amb desenvolupament de producte propi i propietat intel·lectual, principalment en els àmbits de les ciències de la vida i del hardware.

Per a empreses innovadores

Amb model de negoci escalable i àmbit d’actuació global, principalment empreses digitals i de software.

Per a inversors

Amb focus en empreses en etapes inicials, principalment, Business Angels, Venture Capital i Corporates.

Una nova relació amb el sistema emprenedor

Què és DayOne?

DayOne és el servei de banca especialitzat de CaixaBank creat per donar suport, desenvolupar i acompanyar totes les empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, que duen a terme activitats de valor afegit i es financen principalment amb fons propis.

Sempre amb tu

DayOne és el servei que innova la manera de relacionar-se amb tots els agents que formen l’ecosistema de les start-ups, scale-ups i els seus inversors, i ho fa acostant-se a les seves inquietuds, dinàmiques, necessitats i velocitat de desenvolupament.

Un servei adaptat al segment

Basat en 5 elements clau per a servir a startups, scaleups i els seus inversors.

Financial consultants

La creativitat i el ràpid creixement global d’aquestes companyies fan que les seves necessitats financeres siguin complexes. Els consultors financers de DayOne coneixen la realitat de la indústria i acompanyen els clients en les diverses etapes de creixement.

Specialised solutions

Construïm, internament o mitjançant acords amb terceres empreses, nous productes i serveis financers adequats a les necessitats dels agents de l'ecosistema. Disposem d'especialistes online exclusius en comerç exterior, tresoreria i finançament a curt i llarg termini. També tenim equips especialitzats en gestió patrimonial i tributària, banca d'inversió, M&A i fundraising, i altres propostes de valor verticalitzades per a companyies, els seus fundadors, Venture Capital i inversors en tecnologia. A més, oferim serveis que faciliten l'atracció de talent nacional i internacional en aquestes companyies. Desenvolupem nous avantatges no financers a través de CaixaBankNow.

Global network

Desenvolupem relacions amb els agents i stakeholders principals en els diversos hubs d’innovació del món. Acompanyem els clients i els hi facilitem l’accés en el seu desenvolupament global.

DayOneHub

Els centres DayOne volen ser un punt de trobada (Barcelona, Madrid, València, Bilbao, Màlaga, Múrcia i Saragossa) del talent i el capital. A través d’actes de petit format i amb accés per invitació, connectem de manera periòdica els nostres clients amb partners de valor afegit.

Entrepreneurship Programs

Fomentem l'actitud emprenedora de base tecnològica amb els Premis EmprènXXI i iniciatives vinculades com els DayOne Innovation Summits, DayOne Open Innovation Programs, Investor’s Day i AlumniXXI, la comunitat de les empreses guanyadores durant tota la història dels premis.

Per a més informació, visita el blog de DayOne https://dayonecaixabank.es/

Contacta amb nosaltres

DayOne Catalunya

Contactar

Mostrar en el mapa

DayOne Barcelona

Contactar

Mostrar en el mapa

DayOne Andalusia

Contactar

Mostrar en el mapa

DayOne Valencia

Contactar

Mostrar en el mapa

DayOne Múrcia

Contactar

Mostrar en el mapa

DayOne Canàries

Contactar

Mostrar en el mapa

DayOne Castella i Lleó

Contactar

Mostrar en el mapa

¿Tens una empresa i encara no ets client particular de CaixaBank?

Fes-te client i gaudeix de tots els avantatges.

Fes-te'n client