A CaixaBank tenim per a tu:

Nova banca digital

Si ets un client procedent de Bankia, t'animem a entrar en aquest espai amb els accessos a la informació més interessant per a tu 

Més informació

Pas a pas

Si estàs buscant informació sobre com fer alguna operativa a la nova banca digital, aquests videotutorials d'1 minut t'ajudaran a treure-li tot el partit

Veure videotutorials

Una cultura comuna

Tenim gairebé 20 milions de clients i una extensa xarxa d'oficines en el sector. Pots conèixer més informació sobre l'entitat al nostre web

Més informació

Resposta a les teves preguntes més habituals

Accés a CaixaBankNow

Els meus productes a CaixaBank 

Les meves operacions més habituals

Com contactar amb CaixaBank a través dels diferents canals

Descobreix tot el que pots fer amb CaixaBankNow Negocis i Empreses

CaixaBankNow Empreses, la banca digital que s'adapta al teu dia a dia

Tant des del web com des de l'app CaixaBankNow Empreses, pots consultar la informació clau del dia a dia del teu negoci, gestionar-la i accedir-hi. Tens accés a una pantalla d'inici amb la visió global agregada de la informació més rellevant de la teva empresa, com ara el saldo de comptes, les operacions efectuades, les pendents de signatura i els accessos directes més destacats.

CaixaBank Sign, la nova forma d'autoritzar operacions per a la teva empresa

A través de l'aplicació CaixaBank Sign, podràs signar totes les teves operacions siguis on siguis i amb la màxima seguretat. A més, per a les empreses podràs disposar de la funcionalitat multifirma.

App CaixaBankNow Empreses

Baixa't l'app CaixaBankNow per fer les operacions del dia a dia d'una forma senzilla i intuïtiva i accedeix a noves funcionalitats com pagar impostos escanejant amb la càmera, agregar comptes d'altres bancs i parlar amb la Noa, una assistent virtual per veu.

Xarxa de caixers

Des del 26 de març tens a la teva disposició una xarxa de més de 13.000 caixers, on pots retirar diners a dèbit sense cap cost. Aquí pots accedir al cercador d'oficines i caixers. 

Portal comercial amb informació actualitzada

Al portal d'empreses de CaixaBank pots accedir a tota la informació actualitzada sobre ofertes, productes i serveis, a més d'incloure informació pensada per a tu.

Tens dubtes? La Noa està disponible per ajudar-te

La Noa és l'assistent virtual de CaixaBank a qui pots fer-li consultes sobre productes o serveis de CaixaBank i també sobre l'operativa de la nostra banca digital.