...i això també

Sí, això és un unicorn

Sabem que existeixen, que no són cap fantasia. Els unicorns són empreses valentes que fan servir la innovació i la tecnologia per créixer ràpidament, que marcaran el futur del demà i que aconseguiran l’èxit dels qui les acompanyin. Si ets una d’aquestes empreses o vols créixer al seu costat, ara pots disposar de dayone, el nou servei de CaixaBank per a les empreses tecnològiques i innovadores i els seus inversors.

Què és dayone?

dayone és el nou servei de CaixaBank creat per donar suport, desenvolupar i acompanyar totes les empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, que duen a terme activitats de valor afegit i es financen principalment amb fons propis.

El servei de CaixaBank per a les start-ups, scale-ups i els seus inversors

Un servei de banca especialitzat

Per a empreses tecnològiques

Amb desenvolupament de producte propi i propietat intel·lectual, principalment en els àmbits de les ciències de la vida i del hardware.

Per a empreses innovadores

Amb model de negoci escalable i àmbit d’actuació global, principalment empreses digitals i de software.

Per a inversors

Amb focus en empreses en etapes inicials, principalment, Business Angels, Venture Capital i Corporates.

Una nova relació amb les empreses del demà

dayone és el servei que revoluciona la manera de relacionar-se amb les start-ups, scale-ups i els seus inversors, i ho fa acostant-se a les seves inquietuds, dinàmiques, necessitats i velocitat de desenvolupament. Tot això, amb el suport de 4 elements clau que s’han desenvolupat per donar un servei adaptat a aquest segment.

dayonehub Barcelona / Madrid

Els centres dayone volen ser un punt de trobada (inicialment a Barcelona,Madrid y Valencia) del talent i el capital. A través d’actes de petit format i amb accés per invitació, connectem de manera periòdica els nostres clients amb partners de valor afegit.

Financial consultants

La creativitat i el ràpid creixement global d’aquestes companyies fan que les seves necessitats financeres siguin complexes.

Els consultors financers de dayone coneixen la realitat de la indústria i acompanyen els clients en les diverses etapes de creixement.

Specialised solutions

Construïm, internament o mitjançant acords amb terceres empreses, nous productes i serveis financers adequats a les necessitats dels clients.

Aquestes solucions, construïdes inicialment com a resposta a les necessitats no cobertes, s’industrialitzen ràpidament.

Global network

Desenvolupem relacions amb els agents i stakeholders principals en els diversos hubs d’innovació del món per facilitar els clients de contactar-hi i acompanyar-los en el seu desenvolupament global.