Reviu totes les activitats que vam fer al HIP 2024
Del 19 al 21 de febrer del 2024 es va celebrar el HIP (Horeca Professional Expo), el principal esdeveniment d'innovació per impulsar el sector HORECA.
CaixaBank Food&Drinks va ser present a la fira per donar a conèixer les novetats i el futur de la restauració a través d'una sèrie de sessions de la mà de professionals destacats.
A continuació, et presentem els vídeos de totes les sessions que CaixaBank Food&Drinks va celebrar durant els tres dies del HIP.
19 de febrer · 11.00 h
Entrevista a Víctor Infantes i Saúl González
Ancestral
19 de febrer · 13.30 h
Entrevista a Carlos Casillas
Xef Restaurant Barro
19 de febrer · 14.00 h
Entrevista a Mario Sandoval
Mario Sandoval, xef del restaurant Coque
19 de febrer · 16.00 h
Entrevista a Roberto Ruiz Vélez
Xef del restaurant Barracuda Mx
19 de febrer · 17.30 h
Receptes per a la digitalització i la gestió en el sector de la restauració
Ponència de Javier Fernández (Desenvolupament de negocis i pimes Comercia Global Paymetnts)
20 de febrer · 10.30 h
Entrevista a Aida González i Vicente Lorente
Aida González (restaurant de sala del restaurant Gofio), Vicente Lorente (CEO Jobstelery)
20 de febrer · 17.00 h
Sobre els avantatges del rènting d'equipament per als negocis
Ponent: Carlos López (responsable de Desenvolupament de Negoci CaixaBank Payments & Consumer)
21 de febrer · 10.30 h
Entrevista a Iris Jordán i Bruno Jordán
Iris Jordan (xef del restaurant Ansils) i Bruno Jordán (responsable de sala del restaurant Ansils)