Informació exigida per l'OM ECC/2316/2015: Compte Corrent

CaixaBank està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit que preveu el Reial decret 16/2011, de 14 d’octubre. L’import garantit té com a límit 100.000 euros per dipositant en cada entitat de crèdit.

1/6

Aquesta xifra indica el risc del producte; 1/6 indica el risc més baix i 6/6, el més alt

De la mateixa forma que tu et preocupes per fer les coses fàcils per als teus clients, a CaixaBank ens comprometem a fer-les fàcils per a tu. Per fer-ho, posem a la teva disposició un gestor especialista, que treballarà per oferir-te les solucions que millor s'adaptin al teu negoci.

Ferran Adrià t'ajuda a reiniciar el teu negoci

CaixaBank ha creat juntament amb elBullifoundation la nova CaixaBank Lab Campus per reiniciar el teu negoci. Es tracta d'un campus virtual per a la restauració que posa a la teva disposició les receptes de gestió de Ferran Adrià perquè puguis analitzar la teva situació i cercar la millor fórmula per reprendre el negoci després del confinament.

Descobreix les receptes de gestió de Ferran Adrià

Durant el programa, Ferran Adrià, el seu equip d'elBullifoundation i experts de CaixaBank impartiran cada setmana seminaris digitals gratuïts, on compartiran coneixements i les eines necessàries per fer progressar el teu negoci de restauració. Eines com el document d'identitat empresarial, la nova eina de referència en el sector que et facilitarà la comprensió del restaurant a partir del coneixement i la reflexió sobre les seves principals característiques.

Programa formatiu online exclusiu

El programa es desenvoluparà a través de la plataforma www.CaixaBanklab-campus.com, on, a més de poder plantejar preguntes, també es podran trobar materials complementaris relacionats amb la gestió del negoci i amb la gastronomia.

Com a alumne del programa formatiu podràs baixar-te, sense cost, les guies sobre la gestió de negocis de restauració, desenvolupades per CaixaBank i elBulliFoundation.

Per donar-te d'alta al campus només has d'enviar un correu electrònic a acceso@caixabanklab-campus.com ssol·licitant-ne l'accés. En un termini de 24 a 48 hores feiners, com a màxim, rebràs la resposta amb la qual podràs entrar a la plataforma. Una vegada t'hi hagis donat d'alta, podràs modificar la teva contrasenya.