Et presentem CaixaBank Order&Go, la solució integral per ajudar-te a digitalitzar el teu negoci, incrementar-ne la rendibilitat i fer el teu servei més àgil per a tu i els teus clients.

Digitalització de comandes

Gestiona les comandes al teu establiment amb carta digital i pagament QR.

Creació d'un web

Amplia els teus canals de venda amb comandes i pagaments online.

Gestió d'apps de delivery

Integra les comandes dels teus partners de delivery en un únic lloc.Millora la rendibilitat del teu bar, restaurant o cafeteria amb una solució integral i modulable segons les teves necessitats:

Beneficis per a tu i per al teu negoci

  • Simplifica la gestió de la sala i la terrassa. Els teus clients podran consultar la carta, fer les comandes i pagar de manera autònoma!
  • Agilitzar el teu servei. Fer les comandes i fins i tot pagar el compte de forma digital, a través de QR, farà que el procés sigui més efectiu i més rendible!
  • Amplia els teus canals de venda. Ofereix els teus serveis online gràcies al web del restaurant, bar o cafeteria que crearem junts.
  • Millora la gestió de les apps de delivery. Totes les comandes arribaran a un únic lloc, al TPV o al tauler de control del teu negoci a què et donarem accés.
  • Actualitza la carta de manera senzilla. Des del tauler de control pots configurar, canviar, actualitzar la carta per a tots els canals que utilitzis.

Beneficis per als teus clients

  • La comoditat de fer una comanda des de qualsevol lloc. Els teus clients podran demanar fàcilment des d'on siguin, a través del web o les xarxes socials del teu negoci de restauració.
  • L'agilitat d'un bon servei a l'establiment. Podran fer la seva comanda de manera autònoma quan visitin el teu negoci, afegint-hi nous plats, sol·licituds o comentaris. També podran pagar el compte a través d'un codi QR!

Fàcil i ràpid: totes les teves comandes, en un únic lloc

Amb CaixaBank Order&Go, gestiona les comandes del teu establiment, del web o de les apps de delivery des d'un únic lloc amb el teu TPV físic o a través del tauler de control.

Per a més informació, contacta amb el teu gestor