La solució amb la qual tothom hi surt guanyant

Avantatges per la cooperativa i pel soci:

  • Simplificació de la gestió
  • Reducció dels costos administratius
  • Un producte amb doble finalitatA CaixaBank sabem que, per a la cooperativa, conjugar les teves necessitats amb les del soci no sempre és fàcil. Per això, t'oferim l’AgroBestreta Cooperatives. Un nou producte financer que et permet millorar la gestió de pagaments de la cooperativa, alhora que aquesta obté més facilitats perquè el soci rebi el cobrament de la seva collita o producció per endavant.

A més, posem a la disposició del sector agrari una gamma de productes i serveis que t'aportaran solucions financeres específiques amb les quals obtindràs una millor rendibilitat dels teus ingressos.

Simplificació de la gestió

Amb aquest nou producte, CaixaBank s'encarregarà de tramitar tots els pagaments de les factures que la teva cooperativa hagi de fer als socis. I tot això amb la màxima agilitat i comoditat per a tu.

Reducció dels costos administratius

En ser CaixaBank la que s'ocupa de tota la gestió, la seva cooperativa estalviarà en costos administratius (emissió de lletres, pagarés, etc...) i millorarà el control i planificació de la tresoreria.

Un producte amb dues finalitats

L’AgroBestreta Cooperatives ajuda les empreses agràries perquè aquestes no s’hagin d'endeutar, alhora que ofereix finançament als socis mitjançant la bestreta del cobrament de les seves factures.