Les transferències entre comptes propis i a altres comptes a CaixaBank, imaginBank o MicroBank no es poden anul·lar un cop fetes, ja que són operacions immediates, és a dir, una vegada confirmades, l'import s'abona a l'instant en el compte de destí. Això sí, disposes de les alternatives següents:

  • En transferències entre comptes propis, només has de tornar a fer la transacció entre els mateixos comptes en sentit invers.
  • En transferències a altres comptes a CaixaBank, imaginBank, o MicroBank, posa't en contacte amb el destinatari de la transferència perquè te'n faci una en sentit invers.

Les transferències a altres entitats només es poden anul·lar mentre es troben en estat pendent d'emissió. L'emissió de les transferències depèn del tipus d'enviament:

  • Estàndard i Exprés (valor mateix dia): les transferències amb enviament estàndard o enviament exprés només es poden anul·lar abans de la seva emissió.
  • Instantani: les transferències amb enviament instantani s'emeten immediatament i, per tant, no es poden anul·lar.

Les transferències a l'estranger només es poden anul·lar abans que les enviem al banc destí. Per això, les transferències immediates no són mai anul·lables.