Estiguis de vacances o no, en qualsevol moment pots controlar la disponibilitat de les teves targetes.

Recorda que pots bloquejar temporalment les que no necessitis, si penses que n'has perdut alguna, si te l'has deixat en algun lloc o bé si tens algun indici que les teves dades bancàries podrien estar compromeses.


T'expliquem com bloquejar una targeta temporalment

Des de l'aplicació CaixaBankNow accedeix a “Les meves targetes”, selecciona la targeta que vols bloquejar i, al menú d'opcions accedeix a “Bloquejar targeta” i selecciona “Temporal”.

El bloqueig de la teva targeta és reversible. Quan vulguis pots repetir el procés anterior i desbloquejar-la per tornar-la a utilitzar.

Aquest bloqueig temporal redueix el risc d'ús fraudulent de les teves targetes, perquè no es poden fer servir les que tens bloquejades.

Baixa definitiva de la targeta

També pots donar de baixa de manera permanent una targeta en els casos que l'hagis perdut, te l'hagin robat o si penses que les teves dades bancàries podrien estar compromeses.

Pots accedir a la baixa definitiva de la targeta des de l'aplicació CaixaBankNow. A “Les meves targetes”, selecciona la targeta que vols donar de baixa i, al menú d'opcions, accedeix a “Bloquejar targeta” i selecciona “Baixa definitiva”.

Aquesta operativa és irreversible i, si vols tornar a fer servir la targeta, no podràs. Hauràs de contractar-ne una altra per poder continuar operant.