Pots aprofitar tots els avantatges de la teva targeta CaixaBank pagant amb Apple Pay a l'iPhone i l'Apple Watch i amb apps i amb internet amb l'iPhone, l'iPad o amb safari amb Mac. Apple Pay és fàcil de fer servir i funciona amb els dispositius que sempre portes a sobre.

Com afegir les teves targetes a Apple Wallet

Per començar a fer servir Apple Pay, pots afegir les teves targetes directament des de CaixaBankNow o des d'Apple Wallet.

  • Des de CaixaBankNow: és la forma més fàcil i ràpida d'afegir les teves targetes a Apple Pay, en un sol clic. Només has d'entrar a CaixaBankNow, seleccionar la targeta i prémer en el botó "Afegeix a Apple Wallet".
  • Des d'Apple Wallet: Pots afegir les teves targetes entrant a Apple Wallet i escanejant o teclejant les dades de la teva targeta. Per afegir les teves targetes a l'Apple Watch, accedeix a l'app Watch del teu iPhone, a la secció Wallet i Apple Pay.


    Obrir Wallet

Com pagar amb Apple Pay

Apple Pay permet fer pagaments de forma senzilla, ràpida i còmoda en qualsevol comerç que disposi de TPV contactless.

Per pagar amb l'iPhone: només cal acostar el teu iPhone al datàfon i autoritzar la compra amb Face ID o Touch ID. Quan l'operació s'hagi completat el TPV i l'iPhone emetran un so de confirmació.

Per pagar amb l'Apple Watch: prem dues vegades el botó lateral i acosta'l al datàfon. Quan l'operació s'hagi completat, el TPV i el Watch emetran un so de confirmació.

Dispositius compatibles amb Apple Pay

  • Amb l'iPhone, pots pagar en botigues amb els models iPhone 6 i posteriors.
  • Amb l'Apple Watch, en combinació amb iPhone 5 i versions posteriors
  • Amb l'iPad Pro, l'iPad Air 2 i l'iPad mini 3 o versions posteriors de l'app i en pagines webs.
  • Amb el Mac en pagines web a través de Safari fent servir l'iPhone 6 o posterior o un Apple Watch amb Apple Pay activat.