Finançament a CaixaBankNow

El termini que millor se t'adapti

Lliurament gratuït a domicili

logotip wivai

Tots els petits electrodomèstics1 que necessites per a la teva comoditat

Finançament al 0 % TAE2 i sense interessos


Aspirador iRobot Roomba i315


En 12 quotes de 25,00 €


PVP i preu total a terminis: 459,00 € 300 €. TAE 0 % TIN 0 %

Més informació

Aspirador iRobot Roomba j7


En 21 quotes de 25,00 €


PVP i preu total a terminis: 700,00 € 525 €. TAE 0 % TIN 0 %

Neteja imbatible amb navegació PrecisionVision. Sense imprevistos generats per mascotes o cables de càrrega. Neteja en tres fases amb dos raspalls multisuperfície.

Més informació


Robot de cuina Taurus Trending Cooking 7''


En 20 quotes de 25,00 €


PVP i preu total a terminis: 500,00 €. TAE 0 % TIN 0%

Converteix-te en un xef amb Trending Cooking 7'', el robot de cuina multifunció amb wifi que marca tendència.

L'ajudant més trending a la teva cuina
Robot de cuina amb connectivitat wifi, podràs interactuar i actualitzar el receptari de manera mensual, tot incorporant noves elaboracions i plats a les 150 receptes ja existents a l'interior.

Gran pantalla i versatilitat: Disposa d'una gran pantalla tàctil de 7 polzades d'ús senzill i intuïtiu. La gerra és d'acer inoxidable de 4,5 l de capacitat, ofereix 12 velocitats més la funció Turbo i porta una bàscula integrada. La temperatura és ajustable entre els 37 i els 130 ºC i té un temporitzador de fins a 90 minuts.
Robot multifunció, 28 funcions culinàries: Trending Cooking 7 inclou fins a 28 funcions culinàries perquè puguis cuinar tota mena de receptes sense límits. Podràs processar, llescar, tallar, fer miques, triturar, picar, emulsionar, ratllar, trossejar, moldre, muntar, pastar, barrejar, remoure, batre, confitar, cuinar amb precisió grau a grau, al bany maria, amb foc lent, al vapor, bullir, sofregir, liquar, fermentar, fer turbo, escalfar, mantenir calent i pesar. A més, per a una millor practicitat incorpora 8 funcions predeterminades amb tan sols prémer un botó.
El millor mode de cuinat en qualsevol moment: Tria el mode de cuinat que prefereixis en qualsevol moment. Ofereix 2 modes: el mode manual i el mode guiat. Amb el mode manual podràs crear receptes noves, i amb el mode guiat gaudiràs d'un procés de cuina molt més còmode, gràcies a les 150 receptes que porta incorporades.
Cuina sense límits, set complet d'accessoris: Perquè cap recepta se't resisteixi, incorpora un set complet d'accessoris que inclou: ganiveta, batedor, espàtula, cistell de vapor, got mesurador, paleta per remoure, processador d'aliments, vaporera de 2 nivells. Tots els accessoris són BPA free i aptes per al rentaplats.

Aspiradors

Aspirador Dyson V12 Detect Slim Absolute 2022


En 28 quotes de 25,00 €


PVP i preu total a terminis: 700 €. TAE 0 % TIN 0%

La potència per netejar a qualsevol lloc. La versatilitat de la tecnologia sense cable de Dyson facilita la neteja de casa teva. Neteja potent de terres, zones de difícil accés i matalassos.

L'última tecnologia antiembulls de Dyson

El nou raspall Motorbar™ amb barres desembullants i eliminació automàtica de pèls del raspall. La barra de raspall en forma de con elimina el pèl dels llits de les mascotes, els seients de l'automòbil i les escales.

Raspall amb tecnologia d'il·luminació: Raspall de 25 cm d'amplada dissenyat amb suau niló i filaments de fibra de carboni antiestàtics que repel·leixen l'electricitat estàtica per eliminar la pols de terres durs i espais buits estrets. Amb un perfil baix per cabre sota els mobles. Amb tecnologia d'il·luminació que fa visible la pols invisible en terres durs perquè no se t'escapi res.
El raspall Motorbar™ neteja a fons tots els terres: Les cerres de niló eliminen la brutícia de les catifes. Els filaments de fibra de carboni negres antiestàtics eliminen la pols dels terres durs. Amb aspes que eliminen els pèls de mascotes i desenreden automàticament.
Tres modes de potència: El mode automàtic s'adapta de manera intel·ligent, amb l'equilibri ideal de potència i temps de funcionament. El mode Eco ofereix un temps de funcionament superior per a una neteja més profunda, mentre que el mode Boost està dissenyat per a neteges curtes i intenses.
Manteniment fàcil: El filtre i el raspall Fluffy™ es poden rentar, i el cub i els accessoris es poden netejar, per eliminar la pols acumulada i ajudar a optimitzar el rendiment de la teva aspiradora Dyson.
Bateria clic: Es pot substituir simplement prement un botó, per aconseguir sessions de neteja encara més llargues i carregar les bateries dins o fora de la màquina. Amb un gallet d'estalvi energètic per a sessions de neteja més llargues.

Barbacoes, robots de cuina, fregidores i cafeteres

Centres de planxat

Cura personal

Descobreix-los amb Wivai a CaixaBankNow