La targeta per estalviar amb cada desplaçament

Servei innovador!

  • Beneficis fiscals per a l’empresa i per al treballador.
  • Menys despeses i més poder adquisitiu per als seus treballadors.
  • Servei CaixaBankProtect®, que el protegeix contra el frau i el robatori de la targeta.
  • Fàcil de gestionar a través de Línia Oberta, on podrà consultar les operacions per targeta, recarregar-les, etc.

La Targeta Prepagament Transport li permet gestionar de manera còmoda i eficaç les ajudes relacionades amb el transport dels seus empleats per desplaçar-se a la feina.

Forma de pagament

Prepagament

CARACTERÍSTIQUES DE LA TARGETA PREPAGAMENT TRANSPORT
Característiques principals 

Només es pot utilitzar en comerços que tinguin com a sector d’activitat els transports públics col·lectius per desplaçar-se al lloc de treball.
L’ús està restringit als rams de transport públic col·lectiu per desplaçar-se al lloc de treball que acceptin el pagament amb targeta Visa (autorització on-line). No obstant això, és possible que l’acceptin en algun sector off-line (autopistes, parquímetres, etc.).
Permet consultes de moviments i compra de targetes de transport als caixers de CaixaBank.

Contractació

Pot contractar la Targeta Prepagament Transport dirigint-se a la seva oficina habitual o a través de Línia Oberta Empreses.

Límit d’ús fraudulent (CaixaBankProtect©)

Si

Domiciliació

Sense domiciliació

Com es recarrega la targeta

Admet ordres de recàrrega automàtica (puntual, diària, setmanal, quinzenal o mensual). A més, el titular del contracte pot recuperar el saldo en qualsevol oficina o a través de Línia Oberta, de manera total o parcial, i sense haver de donar de baixa la targeta.

Import màxim de la recàrrega

1.510 €

Fiscalitat

Els imports consumits amb la Targeta Ticket Transport es beneficien d’exempcions fiscals sempre que compleixin les condicions següents marcades per llei: 
• Ús exclusiu en transports públics. 
• Despesa màxima mensual per empleat de 136,36 € i anual de 1.500 €. 
• No es pot transferir l’import de la targeta entre els empleats.

Pot contractar la Targeta Prepagament Transport a través de Línia Oberta Empreses o dirigint-se a la seva oficina de CaixaBank. La trobarà amb el Cercador d’oficines.

Sol·liciti i gestioni les targetes de prepagament de la seva empresa directament a Línia Oberta

Targeta emesa per CaixaBank Electronic Money, EDE, S.L., amb NIF B65866105, entitat de diners electrònics espanyola constituïda a Barcelona, amb data 7 de setembre de 2012, prèvia autorització del Ministeri d'Economia i Hisenda i subjecta a la supervisió del Banc d'Espanya. Consta degudament inscrita en el Registre Oficial del Banc d'Espanya amb el codi 6702 i en el Registre Mercantil de Madrid, tom 36639, foli 1, full M-657263, inscripció 1a. El domicili de la seva administració central es troba establert a Madrid, al carrer de Caleruega, número 102.


El sistema de protecció de fons d'usuaris de serveis de pagament escollit per CaixaBank Electronic Money, EDE és el seu dipòsit en un compte separat obert a CaixaBank, S.A.

NRI: 13596-2015-5555