Per què la gestió discrecional?

És un model de servei per a aquells clients que volen delegar la gestió del seu patrimoni a un equip de professionals experts.

La delegació de la gestió permet anar adaptant l'estratègia d'inversió als canvis de l'entorn sense perdre de vista els objectius marcats. Gaudiràs de la confiança i la seguretat d'una gestió professional de la cartera, sempre d'acord amb els teus objectius.

La gestió discrecional té avantatges importants:

Gestió concorde amb els objectius del client

Procés de gestió eficient i independent

Informació permanent de l'evolució de la inversió

Màxima transparència en costos


El valor de la inversió en els instruments en què inverteixen les carteres pot estar subjecte a fluctuacions de mercat, havent-hi la possibilitat que es produeixin pèrdues en el capital invertit.

4 solucions diferents de gestió discrecional

Carteres Asset Plus

Carteres gestionades sobre la base d’un únic contracte de gestió discrecional, que permet invertir en qualsevol actiu i instrument financer que CaixaBank pugui custodiar. Aquesta cartera està disponible només per a clients de Banca Privada assessorats (l’import mínim de contractació és 2.400.000 €). Pots consultar el contracte de les carteres Asset Plus aquí. Contacta amb el teu gestor per a més informació.

Carteres Master Plus

Inversió directa en fons reconeguts de la nostra gamma i en els fons dels millors gestors internacionals. Aquesta cartera està disponible només per a clients de Banca Privada assessorats (l’import mínim de contractació és 500.000 €). Pots consultar el contracte de les carteres Master Plus aquí. Contacta amb el teu gestor per a més informació.

Carteres Master

Una nova gamma de gestió discrecional que combina les capacitats de gestió, anàlisi i supervisió de CaixaBank Asset Management amb el coneixement i especialització de les millors gestores internacionals. Compostes per fons d'inversió directa per oferir als nostres clients un servei més eficient, més flexible i més transparent. Aquesta cartera està disponible només per a clients de Banca Privada i Premier assessorats (l’import mínim de contractació és 6.000 €). Pots consultar el contracte de les carteres Master aquí. Contacta amb el teu gestor per a més informació.

Smart Money

Una cartera 100% en línia que permet accedir a diversos mercats i actius a través d’un servei exclusiu en què es delega la gestió de la cartera de fons d’inversió en professionals qualificats. Pots contractar la teva cartera Smart Money a través de la banca digital CaixaBankNow (l’import mínim de contractació és de 500 €). Pots consultar el contracte de les carteres Smart Money aquí.

Accedeix a Smart Money