Premi al banc més innovador del món

Entre més de 200 entitats procedents de 40 països

Banco más innovador
  • Línia Oberta, servei més innovador.

  • La teva opinió compta.

  • Líders del canal mòbil.

  • Contactless: pagament sense contacte.

Sempre innovant

Lideratge i innovació són dos dels pilars fonamentals de la filosofia corporativa de CaixaBank; factors que s’han fet palesos en el certamen Global Banking Innovation Awards, promogut pel Bank Administration Institute i Finacle.

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, ha assenyalat que el premi suposa "un reconeixement a l'esforç constant de l'entitat per desenvolupar i incorporar tots els avenços tecnològics que faciliten als clients un servei complet i de qualitat per poder gestionar millor les finances".

Nova Línia Oberta, un dels serveis més innovador

L'entitat també ha estat reconeguda com a finalista per la nova Línia Oberta com a servei més innovador en aquests mateixos premis. La nova Línia Oberta té un disseny més clar i intuïtiu, que prima la informació bàsica i més significativa per a l'usuari.

Per al nou disseny s'han tingut en compte les opinions i recomanacions dels clients, a més de diversos tests d'usuaris que s'han dut a terme. Així, s'han simplificat els menús i s'han optimitzat els processos de contractació i de consulta.

Mostra la nova Línia Oberta

Líder en serveis mòbils

Sota la direcció d'Antoni Massanell, director general de CaixaBank que supervisa les àrees de Tecnologia i Innovació, ”la Caixa” és actualment líder en banca en línia, a través de Línia Oberta (amb més de 6,8 milions de clients), en banca mòbil (amb més de 2,1 milions de clients, el major nombre d'usuaris de serveis financers a Espanya) i en banca electrònica (amb més de 10,4 milions de targetes).

Aquest lideratge se sustenta també en un servei de qualitat, ja que és l'entitat amb la màxima puntuació en els serveis de banca en línia, segons l'últim estudi elaborat per AQMetrix. ”la Caixa” ofereix més de 900 operatives diferents de Línia Oberta i està disponible en 19 idiomes.

L'entitat va ser una de les primeres a apostar pel canal mòbil a Espanya i encapçala tots els rànquings sectorials en aquest àmbit. ”la Caixa” és l'única entitat financera del món que disposa d'una botiga d'aplicacions pròpia, CaixaMòbil Store, amb més de 40 apps diferents, totes gratuïtes i adaptades als diferents sistemes operatius mòbils.

”la Caixa” ha estat també la primera entitat financera espanyola a oferir als clients el nou sistema de pagaments sense contacte, disponible a través de targetes o de mòbils dotats amb el xip NFC. El pagament contactless, que s'ha implantat a les Illes Balears, permet als clients fer transaccions ràpides en comerços.

Mostra CaixaMòbil Store