La normativa de Serveis de Pagament et permet reclamar compres i operacions que no reconeguis durant els 13 mesos posteriors a la data de l'operació, però quins avantatges t'ofereix CaixaBankProtect®?

CaixaBankProtect

  • Tens un número d'assistència a la teva disposició les 24 h, 365 dies a l'any, en què podràs sol·licitar el bloqueig de les targetes, del teu compte a NOW o bé a través del qual podràs notificar el robatori de les targetes o de les credencials que hi estan associades. També podràs comunicar si sospites que has estat víctima d'un frau o si has identificat una operació que no reconeixes. El telèfon: 900 40 40 90.
  • Rebràs alertes gratuïtes, quan facis operacions no habituals. Per exemple, t'informarem quan facis una operació (reintegrament o compra) d'un import superior a la mitjana i quan facis la primera compra en un país diferent.
  • Inclou el servei CaixaBankProtect® Emergency perquè, en cas que pateixis qualsevol imprevist amb les teves targetes CaixaBank quan ets a l'estranger, puguis disposar d'una nova targeta que t'enviarem on tu diguis o d'efectiu d'emergència (disponible a la gran majoria de països). Aquest servei està disponible al telèfon d'assistència indicat al revers de les targetes.  El telèfon: 93 887 25 25 o 900 40 40 90.

Consulta aquí les Preguntes Freqüents sobre CaixaBankProtect®.

A més de CaixaBankProtect®, posem a la teva disposició altres opcions per incrementar la seguretat de la teva targeta: "Control d'ús" i "Bloqueig temporal i permanent".

Control d'ús

Aquesta opció et permet activar o desactivar temporalment cada una de les teves targetes, determinades operatives com ara compres per internet, a l'estranger, en oci per a majors de 18 anys, en línies aèries, en hotels... o bé la retirada d'efectiu als caixers.
Consulta aquí més informació.

Bloqueig de targeta

Amb aquesta opció pots "apagar" de manera temporal o permanent la targeta. Et recomanem el bloqueig temporal si no saps on la tens o si no la utilitzaràs durant un temps. El bloqueig permanent és la millor opció, si l'has perduda o te l'han robada.
Consulta aquí més informació.